Új hozzászólás Aktív témák
-
Adonimus
senior tag
Up a további fejlesztésekhez, remélem lesz.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Welion
csendes tag
Hát nem unatkozhattál vele
Az a sok kábel engem is idegesített volna amúgy! -
Skodry
aktív tag
Mire nincs idejük egyeseknek UP!
"Ha ez a nap nem a barátod volt, akkor valószínűleg a tanárod volt!"
-
rlazol
veterán
nem volt még szerencsém, pár privi váltáson kívül. majd akkor lesz izgalmas, ha kész lesz a vizem...
hcl: a bekapcsdoboz a legmobilisabb dolog az egészben. van külön aljzata, amiből ki tudom húzni és viszem ahova akarom.
Nostromo-t most hallottam először, megnéztem, de most nincs rá keret.[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
jones965
Modder
Gratulálok, nem lesz ez rossz. Fantázia az van benne.
Kitartás meg végképpen.
-
Hatvan9
senior tag
ez nagyon beteg
Zöldnél nem volt jobb ötleted? -
Ja, én inkább a bekapcsdobozra gondoltam, de a 26 kilót a kocsiig is el kell vinni Na nem baj, gondolom nem sokat cipeled + én sem szívesen viszem a gépem, pedig az csak 1 szimpla gép.
Billentyűkombi : veszel egy Nostromo-t, és ráprogramozod
[ Szerkesztve ]
Mutogatni való hater díszpinty
-
rlazol
veterán
köszönöm mindenkinek!
hcl: abszolút mozgatható. nincs beépítve sehova, egy darabban van, nem lifeg, nem esik le, nem csúszik szét. csak 26 kiló. És tartok tőle, h ez több lesz a víz végére.... Dehát gépet amúgy is kocsival visz az ember....
Boxi88 rátapintottál a lényegre és még van, ha jól számolok, 3 cikk...
a reset gomb kinn van (az a kicsi a beer és a power között) de hogy oldjak meg windows utasítást, nillentyűkombinációt?
[ Szerkesztve ]
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
Szép lett, bár én azért igyekeznék mozgatható állapotban tartan a masinát, de az ötletek nagyon jók attól függetlenül
Az ANY KEY lehetne a CTRL-ALT-DEL
Meg egy biztosított kapcsolóra a resetet is ki lehetne hozni
Mutogatni való hater díszpinty
-
Boxi88
őstag
Ez cikkről cikkre egyre zsúfoltabb lesz Persze ez nem azt jelenti, hogy rossz!
-
kmisi99
addikt
A sörgomb lehetne egy windows parancs ami elindít egy hangot ami így szól
Asszony! Hozz egy sört -
zazahoho
őstag
ez komoly
Az idő nem magnószalag, amit oda-vissza lehet tekerni. (...) Az idő itt van. Használd ki.
-
lorenzen
aktív tag
Hogy miért nincsenek bekötve? Mert nincs ötletem, mit csináljak velük, semmi értelmes nem jutott eszembe, de szívesen meghallgatok ezügyben (is) bárkit.
Ez teljesen egyértelmű. A Beer gomb megnyomásával kell kitolni a söröspohár tartó tálcát. (Mint ahogyan a CD meghajtó tálcája működik.)
Adj vért, életet adsz!! (Az aláírás, a vámpírok támogatásával jöhetett létre.)
-
Adonimus
senior tag
Hali. Ez nagyon "raj" lett . gratulálok hozzá. Én nem mernék belefogni.
adonimus felhasználónak 41 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! - http://www.phmegbizhatosag.atw.hu
-
Gude
senior tag
Brutálisan néz ki.
Ha leöltétek az utólsó vadat,ha kivágtátok az utólsó fát,ha megmérgeztétek az utolsó folyót,majd rájöttök,hogy a pénzt nem lehet megenni. -indián mondás-
-
Mr.Csizmás
titán
úristen
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
HANDO88
senior tag
Az írás tanulmányozása után megalapozottnak tűnik az a rögeszmém hogy rengeteg őrült van szabad lábon
További kitartást kívánok a munkához és várom a további fejleményeketVagyok aki voltam,leszek aki vagyok.
-
Day 'n' Nite
tag
Nagyon jó a cikk, meg a gép is!
A gombokat (beer, stb) megnéztem, de azt hizsem, inkáb régi billenytűzeteim maradványaiból csinálok ilyesmit (~700 Ft egy darabka műanyagért? )
A sörhöz meg annyit, hogy végül is ott is csak a hűtés a macerás dolog...
Még egyszer gratula a cuccért!“Nem akkor alkottál tökéleteset, ha már nem tudsz mit hozzátenni, hanem ha már nem tudsz mit elvenni belőle.” /Antoine de Saint-Exupéry/
-
ClioRS
őstag
A 400k = 400.000
Úgy egy kicsit húzós az ár
-
Steven
addikt
úgy 5-6 éve én is moddoltam a házamat pont ilyet ... mára már leszoktam ezekről de azért tessék itt van pár kép feltöltöttem most
képekValami okosat kéne ide írni ááá : OKOS :D just smile
-
Vladi
nagyúr
Micsodaa? A sör gomb nem csinál semmit?
Jó kis mod amúgy.il sole non sorge più ad Est!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Yettel topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Revolut
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- További aktív témák...
- AMD RADEON RX 6700 XT PowerColor Red Devil
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest