- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- 04ahgy: A múlt, a jelen, a jövő.
- A lány, aki átformálta az életem 2
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
Új hozzászólás Aktív témák
-
SentryGun
aktív tag
"...azért vette a Samsung S5230-at, mert [...] rózsaszín és virágmintás..."
Húgom dettó ezért vette.Személy szerint moonman-nal teljesen egyetértek: "és megint ott tartunk, hogy egy tech-fórum lakóinak szokását vesszük alapul"
Nekem Desire van (nem akarok flamet! - egy másik hozzászólásban már leírtam: felőlem fogaskerék 3.0 is futhatna rajta, nem a rendszer miatt vettem), de gyári állapotában használom a mai napig, és egyszerűen nincs igényem rá, hogy buheráljam. A WP7 vagy iOS esetében sem lenne. Letöltögetem a éppen szükséges programokat, ééés: használom. Pont.
(Mindemellett tech-fórumot is olvasok - mert érdekel a téma. És újabb Pont.)"Természetesen ettől még élhetsz abban a hitben, hogy ma az iphone tulajok nagyobb része nem JB-zte a telefonját"
Nekem is néhány ismerősömnek van, és egy sem feltört.Én azután értettem meg, hogy az emberek kisebbik része tech-őrült (a szó pozitív értelmében), mikor BSc szakról váltottam BA-ra, és feldobtam a levlista lehetőségének kérdését: az szak 97%-a azt sem tudta mi az. Ráadásul így voltak az összes technikai dologgal: megveszik, és használják.
Új hozzászólás Aktív témák
- Feltörték a regisztrációmat vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t
- PlayStation 5
- Béta iOS-t használók topikja
- Fotók, videók mobillal
- Futás, futópályák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- EAFC 25
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Elektromos autók - motorok
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- További aktív témák...
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GR83Q-B - 27" IPS / QHD 2K / 240Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3208
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest