- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drágaságom ez az útszéli bunkó stílus nem az én kategóriám. Ha neked ez a természetes akkor nagyon sajnállak mert biztosan sok problémád lehet az életedben. Egyébként meg a hozzászólásaidból,annak stílusából arra következtetek hogy nem vagyunk egy korosztály, így nem látom semmi értelmét a továbbiakban hogy rád több időt pazaroljak.
-
Most Te engem látatlanban kóstolgatsz?
Nem veszek részt egy ilyen tartalmú szánalomban ami itt megy. Ezen mit nem lehet megérteni? Mégis mit tegyek hozzá az előttem lévő 281 hozzászólásból álló adok-kapok mérkőzéshez? Ez nem az én stílusom.
Igen, van saját véleményem amit eddig is elmondtam máshol is de ide nem írom le megint mert ebben itt nem veszek részt.
No offence! -
Szinte gondoltam hogy ez lesz belőle. Ami ebben a topicban megy az már nem normális. Bár már a cikk címe is flame keltő, hát még a tartalma. Nagyjából erre számítottam amilyen kommenteket itt olvastam.
Új hozzászólás Aktív témák
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- ASUS ROG STRIX RTX 4070 Ti SUPER OC Edition 16G (kishibás) videokártya garanciával
- Iskolakezdési AKCIÓ! - I7-8700/16GB DDR4/Gigabyte B360/GTX1070/1TB HDD/240GB SSD - 144.999,-
- HP ZBOOK 17 G6 Tervező Vágó Laptop -60% 17,3" i7-9850H 16/512 QUADRO RTX 3000 6GB FHD
- Samsung S21 5G megkímélt jó állapotban.
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 490+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Assassins Creed Shadows Collectors Edition Xbox
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest