Hirdetés
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Meggyi001: A végtelenbe...
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tin
veterán
épeszű ember ilyenen nem gondolkodik, hogy mi lett volna, ha a nagyanyámnak f.sza lett volna
nagyapád?
a google volt a jóbarát az elején. akkor még én altavistát használtam, de aztán jött a google, és divat lett. nem éreztem különösen jónak, de az altavista megdöglött, a google meg fejlődött (ahogy a hardverek is). tényleg nagyon sokmindenben szimpatikus cég volt sokáig a google, és még mindig a szebbik arcát lehet inkább látni, de azért pl. az illegális wifi adatgyűjtések, és egyéb finomságok náluk is vannak dögivel.
oprendszert képtelenek fejleszteni, vettek egyet (android), amit tolnak ezerrel, na az számomra a windows vista szintje pc-s viszonylatban, de ahogy korábban is meg volt említve, az áltagembereknek nem ez a fontos, ezért népszerű.
az apple-vel megy a csata, mert a mobilpiacon ő a versenytárs, meg mostanában az ms-el is. nyilván érzik, hogy növekednek, és tönkre akarják tenni vagy legalább gyengíteni a piaci ellenfeleket.
honnan is ismerős ez?
(#81) dabadab: tényleg túltett az ms sok más cégen. az apple lépései szintén nem szimpatikusak. nekem személy szerint a google mindenhova nyomulása az utóbbi időben szintén nem tetszik. a facebook-ra történő regisztráción sosem gondolkoztam, teljesen gázosnak tartom a politikájukat. sőt, a drónos hadviseléssel sem értek egyet.
remélem nincs sértődés belőle senkinél, de a 90-es években én is hittem az "m$ suxx" divatban, sőt volt pár év, amikor csak linuxot használtam, de aztán én úgy láttam, hogy egyik sem jobb a másiknál, és értelmetlen főbűnöst kijelölni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google One vs iCloud vs OneDrive – melyik a legjobb választás 2025-ben?
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Kiadta Sam Altman a parancsot: bajban a ChatGPT!
- OLED TV topic
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- EAFC 26
- Linux kezdőknek
- Macska topik
- Akciókamerák
- További aktív témák...
- Precision 3581 15.6" FHD IPS i7-13800H RTX A500 32GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Apple Watch SE (2024) Eladó
- Qnap TS-463U, 4 magos AMD CPU, 2x2TB WD Red, 8GB, 2x10GB sfp, 4x 1GB LAN
- Dji Goggles 3 garanciával/ Neo2, Neo, Avata2, Mini 4 Pro, Air3 / Dji Beszámitás lehetséges
- IPAD Mini 2 64GB Wifi+Cellular, Szép állapot, üzletből, garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3379
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AF Dock (DisplayLink)
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest