Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xaels: eXtremeRate | DualSense (PS5) Pro kontroller házilag
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Új hozzászólás Aktív témák
-
dabadab
titán
"az rds egy adott rádióállomás jelére van ráültetve.
a mentő melyik állomásra ül rá, hogy figyelmeztessen? mindegyikre?"Meglepő módon* ez pont olyan kérdés, amik az autórádiók tervezőinek is eszébe jutott és az a megoldás, hogy a rádió folyamatosan figyeli a frekvenciákat és a TP flaggel megjelölt állomásokba belehallgat, hogy van-e TA - ha van, akkor a tunert arra hangolja.
*: valójában ebben semmi meglepő nincs
-
cinemazealot
addikt
Ezt nem értem én sem.
Legfeljebb úgy működhetne a dolog, ha a rádiókészülék folyamatosan pásztázná az összes frekvenciát, hogy lássa, valamelyiken bejött egy vészhelyzeti PTY. De amikor éppen egy másik adót hallgat az emberünk, akkor igazából dupla tuneres rádiókészülékeket feltételezünk (amiben az egyik a hallgatott adót adja be, a másik a pásztát végzi)?
(#40) bambano
Na, ilyesmire gondoltam én is, csak ugye a (lézer)fény érzékelésére jó ha van rálátásod. Ha pedig mögüled jön a mentő, akkor hátra is kell radar detektor? Egyébként szerintem is, ha már lúd, legyen kövér: kaphatna ilyet a rendőr is, a tűzoltó is... a sulibusz és a vasúti átjáró is jó ötlet.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Ha a járműben korszerű tuner van, akkor a szirénázó sürgősségi autó időben figyelmeztetheti a figyelmetlen autósokat.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Lenovo Thinkpad T14 üzleti i5-10310u 10th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD gar.
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest