Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi84
aktív tag
válasz #64791808 #150 üzenetére
én az eszmecseréről már letettem
Ha valaki ennyire ISO kompatibilis, akkor azzal hiába próbálok beszélgetni, úgyis csak a saját igazát hajtogatja.
Persze itt látszik, ha valaki nem vezet autót: Durrdefekt mai abroncsoknál nem nagyon van, kivétel ez alól persze a komoly fizikai behatás (pölö százas szeg, ilyen sztrádán ritkán fordul elő). Egyébként modern abroncsok az üzemi nyomás (átlag 2 bar) dupláját is képesek biztonságosan elviselni, továbbá olyan mechanikai megoldások vannak, amik a durrdefektet megakadályozzák. De hogy válaszoljak a kérdésre 190-nél vagy szallagkorlát vagy egy szomszédos fában kötöttem volna ki. De jobbat mondok, 90-nél is. Egy átlag ember egy ilyen tömegű kocsit 60-nál már nem biztos, hogy meg tud fogni ha durrdefektet kap, 100-nél már Schumacher sem.de hogy Csorbi kérdésére válaszoljak: magasról szarok rá, hogy mit szólnak rá a rend őrei Sőt, igazándiból próbálom elkerülni a véleményegyeztetést, ezért van radarelőrejelzőm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest