Új hozzászólás Aktív témák
-
Bog
HÁZIGAZDA
Nálam nagyon mozgott a léc, hogy beleugorjak egy zsír új Pro'ceed vásárlásába (fentebb linkelte valaki képen), mert übermód tetszik, de az ember maradjon a realitások talaján, győzött a 11 éves celica.
Viszont a posztírónak jár a vállveregetés: bevállalt egy (számára) ismeretlen verdát, stílus, karakter. És igen, autóügyben kétféle, esetleg háromféle ember létezik.
1. tökmindegy mi az, csak A-ból B-be elvigyen, olcsón. Itt jön a sok Suzuki, Dákó, Skoda, Seat, VW, Chevy, akármi
2. minél nagyobb prezstízst akar: Audi, VW (itt is), BMW, Merga...
3. az autó szenvedély. ne legyen olyan, mint másoknak, legyen egyedi, és minden nap bele akarjak ülni, mert szeretem. Ide tartozik a posztoló. Meg én is. Végre. (Ja, meg Parci is) És igen, mi lehet, hogy nem racionális érvek mentén választunk, vagyis számunkra mások a racionális érvek. De engem egy dolog motivál reggel, amikor dolgozni kell menni: 30 perc Károllyal, és utálom, ha megérkezem.Bog utazik a YouTube-on: https://goo.gl/J9p96u
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Air M1 91%
- Újszerű Apple MacBook Air 15,3" (2023) 80 Ciklus 100% akku- 10C GPU, 8GB, 256GB (MQKW3MG/A) Éjfekete
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X + RTX 4060 Ti + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest