Új hozzászólás Aktív témák

• KraX

őstag

Egyebkent ujra probalkozom a linuxal. 13.04 Ubuntu utan az Elementary OS-nel kotottem ki. Nagyon letisztult felulete van, szeretem. Nyomokban a chrome os-t es a mac osx-et idezi fel bennem. Jatszani meg nem nagyon jatszottam ezen a platformon (mar amugyse nagyon), csak viccbol megneztem, hogy milyen varazslas kellene ahoz, hogy a WoW legujabb kiegeszitoje mukodjon Linux alatt is es haat... nem alltam neki szorakozni vele, mert tobb napi szopas biztos benne lenne a pakliban (leven nem ertek semennyire a linux lelkivilagahoz meg) es ahogy olvasgattam a megoldasokat, nem volt sok kedvem megcsinalni, foleg, hogy csak kiprobalni szerettem volna, itt hogy fut a jatek. Virtual boxot is hasznalok win7-el, de azt kell mondjam, hogy nem az igazi, csak kisebb dolgok megoldasara jo, legalabbis eddigi, feluletes tapasztalataim alapjan.
    PS userkent muszaj leszek visszarakni egy win-t mert szamomra meg nem tudja teljes mertekben kivaltani azt a linux, de mint ahogy fentebb mar irtak masok, ha kijonne egy PS es meg par masik jelenleg ipari sztenderd alkalmazas linux ala, akkor csak ez az op-rendszer maradna fent nalam a jelenlegi aprobb kellemetlensegei dacara is, amit elnezek a rendszernek, leven nulla huf-ot fizettem erte.
    Alapvetoen pozitiv fejlodesen ment keresztul a legutobbi, evekkel ezelotti probalkozasom ota a linux.
    Remelem, hogy a valve es tsi at tudnak csabitani erre a platforma annyi juzert amivel elerik azt a kritikus tomeget, hogy megerje portolni/fejleszteni ra tobb professzionalis alkalmazast es jatekot.

Bocs a hosszuert. :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés