- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X AIDA64, és PCMark 10 Benchmarkokban mérve
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Linx 1010, a gagyi x86 tablet újjáéledése
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
KraX
őstag
Egyebkent ujra probalkozom a linuxal. 13.04 Ubuntu utan az Elementary OS-nel kotottem ki. Nagyon letisztult felulete van, szeretem. Nyomokban a chrome os-t es a mac osx-et idezi fel bennem. Jatszani meg nem nagyon jatszottam ezen a platformon (mar amugyse nagyon), csak viccbol megneztem, hogy milyen varazslas kellene ahoz, hogy a WoW legujabb kiegeszitoje mukodjon Linux alatt is es haat... nem alltam neki szorakozni vele, mert tobb napi szopas biztos benne lenne a pakliban (leven nem ertek semennyire a linux lelkivilagahoz meg) es ahogy olvasgattam a megoldasokat, nem volt sok kedvem megcsinalni, foleg, hogy csak kiprobalni szerettem volna, itt hogy fut a jatek. Virtual boxot is hasznalok win7-el, de azt kell mondjam, hogy nem az igazi, csak kisebb dolgok megoldasara jo, legalabbis eddigi, feluletes tapasztalataim alapjan.
PS userkent muszaj leszek visszarakni egy win-t mert szamomra meg nem tudja teljes mertekben kivaltani azt a linux, de mint ahogy fentebb mar irtak masok, ha kijonne egy PS es meg par masik jelenleg ipari sztenderd alkalmazas linux ala, akkor csak ez az op-rendszer maradna fent nalam a jelenlegi aprobb kellemetlensegei dacara is, amit elnezek a rendszernek, leven nulla huf-ot fizettem erte.
Alapvetoen pozitiv fejlodesen ment keresztul a legutobbi, evekkel ezelotti probalkozasom ota a linux.
Remelem, hogy a valve es tsi at tudnak csabitani erre a platforma annyi juzert amivel elerik azt a kritikus tomeget, hogy megerje portolni/fejleszteni ra tobb professzionalis alkalmazast es jatekot.Bocs a hosszuert.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Apple MacBook
- Milyen notebookot vegyek?
- Battlefield 6
- Elektromos autók - motorok
- Autós topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell P2419H / P2419HC Full HD LED IPS 24" LCD monitorok
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest