- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A korábbi/kezdeti árazás a gyártó termékeinek bevezetéséhez, megismertetéséhez és elterjedéséhez volt előnyös, mondhatni szükséges, de azóta kinőtték magukat, szerencsére csak a jó értelemben.
Az utóbbi években terjeszkedtek és fejlődtek sok országban, hazánkban is megnyílt tavaly januárban az első ügyfélszolgálati központ és azóta is bővültek, bevezették a háztól - házig szolgáltatást...stb., ezért várható volt, hogy ahhoz árazásban is felnőnek.
Arról nem is beszélve, hogy egy ideje ott vannak a dobogón a két nagy mellett, sőt, legutóbbi negyedévben már az Apple-t is beelőzték eladásban, fellépve így a Samsung mögé a második helyre, ezért indokoltnak érezhetik, hogy árazásban is legalább megközelítsék a két nagyot, pláne azért is, mert minőségben, technológiában, szolgáltatásokban...stb. is azt a szintet adják, de még mindig olcsóbban.
Nem tudom, hogy az idén ősszel megjelenő új Mate mennyibe fog ténylegesen kerülni, de abban biztos vagyok, hogy továbbra is olcsóbb lesz, mint az új Note vagy X.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest