Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Graphics
Jómunkásember
válasz blessbygod #1448 üzenetére
Mi az összefüggés, ha az enyém 50%-on érkezett, akkor ennél tovább nem érdemes töltenem?
Eddigi telefonjaid kapcsán hogy működött a dolog?
Mondom, minden sértés nélkül hülye a kérdés Nincs értelme, addig töltöd, amíg akarod, felrobbanni nem fog.
Lefelé 10% alá ne engedd.
Amiről Te beszélsz, az a gyári töltöttség, az aksi akkor is képes merülni, amikor nem használod, ergo lehet, hogy gyártás során 90%-on volt, de mire ideért ez lecsökkent, mégha a készülék nem is volt bekapcsolva.
Ha erre gondoltál esetleg
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
törölt tag
válasz blessbygod #1448 üzenetére
Én értem, hogy mire gondolsz, és annyira nem is hülyeség.
Valamelyik apple vezér nyilatkozta, hogy at akkunak az az ideális, ha 20 és 80% között van. -
Mp3Pintyo
aktív tag
Viszont van egy elég látványos hiba. A térerő folyamatosan ugrál a közepes és a semmi között. Eddig minden telefonnak tökéletes volt itthon a térereje
https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
PowerBuldog
veterán
válasz #08205312 #1454 üzenetére
Más kérdés, hogy a kocsi tankját hivatalosan nem tudod túltölteni. Van tágulási tartály, amit úgy tud az egyszeri ember megtölteni, hogy miután kattant a pisztoly még töltöget rá...
Elkéstem
[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz junior11 #1456 üzenetére
Enable System UI Tuner. To do this, swipe down the Quick Settings panel and you'll see the settings gear icon at the top of the display. Press and hold this for a few seconds.
After a few seconds, the System UI Tuner will be enabled and will appear at the bottom of the settings menu. Once it's enabled, a spanner icon appears next to your settings shortcut icon and you'll get an onscreen notification.
Open the System UI Tuner menu and tap "status bar". Towards the bottom you'll see the option called "battery" with a number of choice. Select "always show percentage"https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
törölt tag
válasz PowerBuldog #1459 üzenetére
Off 1
a tágulási tartályba is lehet tölteni, ha a pöcköt benyomod.
Off 2
Hvg-nézze csak: szinte biztos, hogy eddig Ön is rosszul töltötte a telefonját[ Szerkesztve ]
-
Helsing
aktív tag
Átvételi pont helyett otthonra vitték a cuccot. Holnap újrakalibrálják.
-
kkkk99
csendes tag
Hogyha lehetséges akkor a telóról infókat,ne pedig a benzintankról.Több embert érdekelne az "érzés"
-
kkkk99
csendes tag
válasz blessbygod #1436 üzenetére
Te meg aztán viszel mindent!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz blessbygod #1467 üzenetére
Nézd, jól kell kérdezni, ennyi a titka.
Mivel ahogy kérdezted alapvetően félreértelmezhető volt, és rá is kaptunk, ezen ne lepődj meg.
Kérdezz úgy, hogy ne legyen benne szálka.
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
gkrisz78
tag
Aki esetleg Spemall-tól rendelte, annak infó, hogy én úgy látom a csomagom már a DPD felvette, remélhetőleg így a holnapi kézbesítésnek nincs akadálya.
Xiaomi Mi A1 + Xiaomi Huami Amazfit Bip
-
-
-
sec0nd
tag
Van tapasztalatotok a fülhallgatón hallgatott zene minőségével?
-
Máté94
addikt
válasz blessbygod #1466 üzenetére
20%-80% között tarts, ha kímélni akarod.
-
grafnet
veterán
válasz Bertiee #1479 üzenetére
Az alap gondolat így igaz: 3G-n a sebesség is csak 3G-s.
Viszont az nem biztos, hogy rosszabb, mint a 4G-s: szolgáltató függő: a T nem tud már normális 3G-s sebességet, mert csak a 4G-t erőlteti. A Voda meg a 3G-t erőlteti (erőltette), elég jó sebességekkel.
Saját tapasztalat!Motorola Edge 40 5G; Samsung S10+ (8/512) + Honor Band 6
-
Helsing
aktív tag
válasz Ezkijez #1477 üzenetére
Már beszéltem velük és elmagyarázták, hogy a raktár és az informatikai részleg nem kommunikál egymással. Hiába irányítottam át az értesítő mailtól számított 10 percen belül a címemről a csomagot az átvételi pontba, mivel ők ezt az információt nem észlelik.
Pedig mêg egy fasza visszaigazoló mailt is kaptam a változtatások nyugtázásáról. -
batai15
félisten
válasz blessbygod #1467 üzenetére
Hülye kérdésre hülye válasz...
-
Land
veterán
Mit gondoltok ez az üvegfólia jó lehet hozzá? Elég sokan rendeltek ebből a márkából és elég jó értékelést is adtak rá.
Esetleg akinek lett időközben bevált fólia/üvegfólia tippje nyugodtan írja meg. Ma megrendelném.
(Igen tudom múltkor többetek linkelt nekem fóliát, de ugye akkor senki sem tudta, hogy milyen lesz az A1-en...)Köszi!
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
-
PowerBuldog
veterán
Pár kép drive on amit haza felé lőttem.
HDR on semmi mást nem piszkáltam[ Szerkesztve ]
Eladó motyók: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/powerbuldog/index.html
-
nagyúr
Vegre
-
Bertiee
senior tag
válasz PowerBuldog #1487 üzenetére
Köszi! Nem vagyok szakértő, de nekem tetszik a minőség. Nálad is ugrál a térerő 4G-ben?
-
nagyúr
Elso fennakadas, a frissitest letoltotte, de az istenert nem indul el a telepito
-
-
bepken
veterán
panaszt a füles részre? én mindenhol csak azt láttam eddig, hogy ódákat zengenek róla
ajjjj már csak pár perc, míg végre hazaérek
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
válasz blessbygod #1466 üzenetére
Viszont a 100%, amit a telefon kijelzőjén látsz, valójában kevesebb, és a 0% (amit sose látsz), valójában több a nullánál. Direkt így kalibrálják be a telefon akkukat. És hacsak nem akarod 3-4 évig ezt a telefont használni, teljesen felesleges csak 20-80% között tartani a töltöttséget (ami valójában amúgy nem annyi). Megjegyzem, 2 év múlva már erősen alsó kategóriás lesz ez a SoC, nem fog kitartani 5 évig, mint a Nexus 5.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Szólánc.
- Renault, Dacia topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- OLED TV topic
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Milyen monitort vegyek?
- Autós topik