Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
anorche1
őstag
En meg 13an rendeltem UK -bol 1 csomagban uvegfoliat+tokot+ujjlenyomat olvasora valamit 1200ert.
Viszont most nezem, hogy bar az item locatiom uk, a shipping metod az economy shipping from china
Szoval egyaltalan nem biztos, hogy megjon a telefon elott"It never gets easier, you just go faster." Greg LeMond
-
veterán
Nekem ilyen olcsó flipes tok van a Redmi Note2 telefonomon, meg van rajta pluszban a kijelzőn egy fólia.
Bármikor el lehetne adni a telefonomat újként, mert ez a kombó mindentől megvédi
Az is igaz, hogy a telefon esztétikájából semmi sem látszik ki, ilyen tokban tök egyformán néz ki egy Samsung Note8 és egy Umi Rome
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
bepken
veterán
ebben a videóban ezt a márkát ajánlja a srác. mivel a felhelyezést is mutatja, a végeredmény szerintem teljesen jó. viszont sajnos nincs raktáron, és nem is találtam magyar oldalakon ezt a márkát
szerk.: mondjuk a dobozra meg IMAK van írva, ez alapján ilyesmit találtam - de lehet érdemes benézni Mi 5X topikba, ott biztos vannak tapasztalatok.
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest