Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
A214
aktív tag
Értem,
Akkor berendelek egyet. Eustocknál ki tudja mikor lesz.
Not 3 SE ról váltok üzemidőbe milyen a készülék?[ Szerkesztve ]
-
szmyky
aktív tag
Meglepően jó!
Amikor itthon vagyok és egész nap nyomom, akkor 6-8 óra kijelzőidőket produkál!
De ha elmegyek melóba és du. haza, akkor 2-3óra kijelzőidővel 40-50%-on vagyok!Az EU Stock azt mondta, most piros hátlaposat várnak, fekete berendelve, de sajnos csak ígéreteket kapnak árut nem.
🙄[ Szerkesztve ]
-
dm1970
aktív tag
Aki venni szeretne!
[link] -
haris
őstag
válasz Victoryus94 #3309 üzenetére
Lehet online nincs, de a mostani akciós újságban szerepel 69999-ért. Tehát elvileg a boltban van.
-
RaZroX
addikt
A napokban lehet én is veszek egyet, bár nem tudom hol lehet úgy megvenni, hogy bemegyek azt elhozom.
This is the way
-
RaZroX
addikt
Notebook.hu-nál még van a Pólusban, már meg is rendeltem ráadásul nyitva van Vasárnap is!
This is the way
-
RaZroX
addikt
Egyébként Oreo mikor várható az eszközre ?
This is the way
-
-
MODERÁTOR
-
RaZroX
addikt
-
válasz Viktor0610 #3322 üzenetére
Miért, van összefoglaló?
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
MODERÁTOR
Legyen meg itt is anorche1 hozzászólása Oreo-ügyben.
Akinek nem dobja fel a update-et, így frissíthet.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
-
Ricardo
titán
válasz Luck Dragon #3331 üzenetére
Van bizony. Nézz át a másik topikba. Az jobban pörög.
-
MODERÁTOR
-
A214
aktív tag
No comment SAR érdekes cikk.
-
mrx1212
tag
Kérdés:?
Bootloader nyitva,Root Magisk fent de így a frissítés leáll új / 2018 mar 440.0MB/ hibával
Bootloader visszazárom akkor pedig nem indul a lelefon,csak úgy bírtam elindítani újra manuálisan Fastboot ba raktam vissza nyitottam a Bootloadert!
Hogy tudom feltenni a frissítést?
-
trebrona
nagyúr
válasz mrx1212 #3338 üzenetére
Persze, hogy leáll. Nem tudom, hogy mit mókoltál azóta, ha csak Magisk modulokat tettél fel, akkor Magisk uninstall, restore images:
Ezzel eltávolítja a telepített modulokat és magát a magisket is. Ezután mennie kellene a frissítésnek. Ha mégsem, akkor Miflash-sel gyári rom felsave user data
opcióval, ezután a telefon teljesen gyári állaputú lesz, alkalmazások megmaradnak, frissítés azonnal felmegy.[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
bepken
veterán
válasz mrx1212 #3340 üzenetére
nem fog működni sajnos. mindenképpen szükséges, hogy visszarakd a gyári ROM-ot, csak utána fog menni az OTA. (adatok törlése nem szükséges) - ezután majd újra fel kell tenned a magisk-et
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
Azt akárki-bárki, aki rootolt, nem próbálta/próbálná ki, hogy a ROM-frissítést a [root] FlashFire appal dobni fel?
Mikor a vásárlás után rootoltam egy rövid időre, akkor én nem próbáltam ki, de már kicsit bánom, mert néha hiányzik a root.
Xiaomi 13T
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #3343 üzenetére
OTA.zip et nem lehet telepíteni kézileg SEMMIVEL! Még a gyári STOCK Recovery alól sem, ahonnan automatikusan működik az OTA frissítés
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #3344 üzenetére
De akkor miért volt olyan, hogy mikor megjött a frissítés és fenn volt a linkelt program, akkor az is "átvehette" volna frissítést?
Mármint emlékszem rá, hogy "elkapta" a letöltött ROM-ot, és talán telepíthettem is volna, de akkor már valamit elbaltáztam a roottal, és nem tudtam végigcsinálni.
Xiaomi 13T
-
bepken
veterán
válasz Viktor0610 #3343 üzenetére
10-15 perc alatt megvan a teljes gyári ROM flash + OTA frissítés + Magisk újratelepítés
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
-
nagyúr
válasz Viktor0610 #3347 üzenetére
Hát az itt A1 nél sajnos nem fog menni, vagy Root vagy OTA, vagy váltasz MiUi ra bár ott se megy az OTA ha root van szóval nem is értem miről beszélsz, mondjuk ott is csak a Xiaomi.EU ROMokat tudod TWRP alól feltenni a gyári ROMok ott se mennek TWRP.vel.
[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
válasz DroiDMester #3349 üzenetére
A heti EU dev. ROM-ot feldobtam TWRP alól, majd szintén TWRP alól feltettem a SuperSU ZIP-et.
Szerintem ezért fogok váltani jó ár esetén Redmi Note 5 Prora vagy Redmi 5 Plusra.Xiaomi 13T
-
trebrona
nagyúr
válasz mrx1212 #3351 üzenetére
Magiskben kellett volna uninstall, restore images.
képMindegy is, ahogyan írtam: Miflash-sel gyári rom fel save user data opcióval, ezután a telefon teljesen gyári állaputú lesz, alkalmazások megmaradnak, frissítés azonnal felmegy.
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
mrx1212
tag
válasz trebrona #3356 üzenetére
Köszönöm sikerült ! :
Leírom részletesen hátha másnak is hasznos,nekem így müködik a frissítés!
1. MI A1 Tool Root Magisk vissza /azért kellet visszatennem mert előzőleg rosszul töröltem le/
2. Root Magisk törlése ahogy írtad! / "Root MagiskMagiskben kellett volna uninstall, restore images."/
3. Gyári frissítés természetesen telefonon keresztül / 2018 mar 440.0MB/
4. Sikeres frissítés
5. MI A1 Tool Root Magisk vissza
6. MI A1 Tool Install GCamA bootloader nyitva maradt frissítés után is!
Így nem kellet újra telepíteni a rendszert MiFlash-sel !Kész!
Még egyszer köszönöm a segítségedet!
-
bepken
veterán
válasz RocknRoller #3359 üzenetére
[link]. - várunk szeretettel
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest