Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Xiaomi Mi A1 gyakran ismételt kérdések (Frissítve: 2018. 03. 08)
MobilAréna teszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
válasz junior11 #802 üzenetére
az aksi részét kifejtenéd picit bővebben, légyszi?
mennyi nyúzást bír?
@Duliee! igen utána már én is újraértelmeztem azt hittem, valami korai beszerzés
[ Szerkesztve ]
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
MODERÁTOR
válasz junior11 #808 üzenetére
Aktív használattal két nap nekem a 4100 mAh kapacitású akkus Redmi 4 Prime-mal sincs meg. Meg az amúgy is relatív, mi az aktív használat.
Erre jó a kijelzőidő kifejezés.
Ez nálam 8-10 óra, ebből kiindulva ennek a kisebb akkujával a 6-7 óra teljesen rendben van.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
Golyo69
senior tag
válasz junior11 #985 üzenetére
Nem tudom még most gondolkozom a megvásárlásán
A RN3 SE-vel meg vagyok elégedve, és imádom de ez most valamiért jobban tetszik!!
Csak kiváncsi vagyok majd azokra akik már vettekXiaomi 13T + Haylou Solar Plus RT3 | Xbox Series X + LG 65NANO866 +HiMedia Q5 Pro + Denon X1400h+Optoma HD 27 + 120" + I7 11700KF+7800XT 64GB DDR4 + LG UltraGear OLED 45GR95QE-B
-
kontrobi
aktív tag
válasz junior11 #1044 üzenetére
Én csak a saját szememnek hiszek ami a kamerát illeti. Objektív tesztet én még nem láttam. A gyorstöltést sose értettem, a mai telók másfél óra alatt mindenféle gyorstöltés nélkül 20-ról majd 100%-ra töltenek. A káva vastagsága nekem a Honor 4x után..... A 4/64 ram/rom a 2/8-hoz képest meg maga lesz a menyország. A fényerőszabályozó érdekesebb lehet de szerintem sok apró hibajavítást fog kapni a teló.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz junior11 #1412 üzenetére
Nem fogom megérteni, ha egy bemutatót készítenek, akkor miért nem lehet az, hogy ténylegesen egy készülékről készül.
Magyar nyelvű screenshot?
Nem is volt náluk telefon? Hogy lehet így bemutatót írni róla?
Átvették az egész anyagot, és lefordították.. Badumm...[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Mp3Pintyo
aktív tag
válasz junior11 #1456 üzenetére
Enable System UI Tuner. To do this, swipe down the Quick Settings panel and you'll see the settings gear icon at the top of the display. Press and hold this for a few seconds.
After a few seconds, the System UI Tuner will be enabled and will appear at the bottom of the settings menu. Once it's enabled, a spanner icon appears next to your settings shortcut icon and you'll get an onscreen notification.
Open the System UI Tuner menu and tap "status bar". Towards the bottom you'll see the option called "battery" with a number of choice. Select "always show percentage"https://www.youtube.com/mp3pintyo AI, Mesterséges Intelligencia, Képkészítés tutorialok, bemutatók
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Horgász topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Mobil flották
- PlayStation 5 Pro teszt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Windows 11
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.