Hirdetés

2022. augusztus 14., vasárnap

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Off-topic LOGOUT  »  [Re:] A dunsztos

Hozzászólások

(#1) 7


7
addikt

Interaktív mese, jó ötlet, de engem mégis ez nyűgözött le igazán:

megnyugodva vette tudomásul, hogy nincs a memóriájával baj, jól számolt, csak ez a büdös kölyök játszik a dunsztossal

Valahogy ez a leginkább életszagú momentum. No meg Vicuska nyaklevesei is, de ez jobb. :)

(#2) Thunderzolee


Thunderzolee
addikt

Anyááám, ez aztán a mese... :R
(Végülis anyuka t×k pucér volt, vagy mi?!) :F :D

Na akkor elmesélek egy velem megesett esetet.
Pizzaszakácsként dologoztam egy látványkonyhás balatoni pizzériában, 35 fok, csupa fürdőruhás ember, a kuckóm az étkezde asztalai és a vízpart között volt, full látványpizzéria hatást keltve.. Általában ketten dolgoztunk, így még látványosabban tudtuk akár egymásnak is dobálni pörgetés közben a tésztát. Előtte való nap szokás szerint fene nagy nyári mulatság volt a személyzeti szálláson, talán ez túl jól is sikerült, a személyzet fele jókora késéssel jött dolgozni, így én is csak egyedül ügyködtem.
Na ott történt velem, h olivabogyót is tartalmazó pizza volt soron, én gyakorlott mozdulattal nyúltam az üveghez, ami egy nagyobb fajta üveg volt, nem az a pici amit a boltokban árulnak az ínyenceknek, hanem szinte normál mérető egy literes üveg, de a szája az (talán a design miatt) felettébb kicsire volt méretezve.
Igen ám, de már csak az üveg alján volt, és szokás szerint lusta voltam kiönteni előre egy kisebb tálba (nehogy má' mosogatnom kelljen azt is.. ), inkább az üvegbe próbáltam belenyúlni érte, de nem nagyon értem el, csak pár szemet, már nagyon kevés volt benne.
Hát próbáltam nyújtani az ujjaim, aztán valahogy addig szenvedtem, míg rácsusszant az üveg a kézfejemre. Még örültem is neki, h legalább összeszedem az üvegből az összeset, aztán mikor próbáltam kihúzni az üvegből a kezemet szerintetek mi történt?
Úgy van! Beleszorut a kezem. :DDD Szó szerint. :DDD Hosszú másodpercekig próbáltam kirángatni, cibáltam, csavartam, forgattam a kézfejem, egyszerűen nem értettem, ha bele sikerült dugnom, miért nem tudom kihúzni. Már régen elengedtem az olívákat is, de sehogy nem sikerült leszednem. Abszurd helyzet volt. Rettenetesen fájt, nem bírtam kicsavarni a kezem belőle.
Eszembe jutott, h a tésztához való kellékek közt van olaj is, hát persze volt, de pont miért is ne, kifogyva az utolsó üvegből is; telefonom a másik (benti) konyhában; próbáltam integetni, de a sok vendég teljesen lekötötte szinte az összes pincér figyelmét, pultoslányok is kevesen voltak, kapkodás, senki nem figyel rám, mi lesz most? :F
Kiabálni nem akartam, nehogy magamra vonjam az egész étterem figyelmét.. :U Meg hát mondom lassan csak hoznak már egypár rendelést, de nem hoztak... Ilyenkor miért is hoznának?!
Viszont a kemencében sülő többi pizza kezdett megsülni, és mintha a vendégek is kezdték volna észrevenni, h valami nincs rendjén a pizzás fiúnál. Egyre inkább Mr Beannak éreztem magam, de lehet a Hulot Úr jobban kifejezte elkeseredettségemet. :DDD
Valahogy egy kézzel kilapátoltam az első pizzát a kemencéből, ezeket elvitelre rendelték, dobozba kellett volna tennem, felnézek mennyi doboz van hajtogatva, eszembe jut, h nincs egy darab sem, mert úgy gondoltam, h azt a két pizzát még összedobom, ami közül az egyikre az oliva is kellett volna, és utánuk hajtok pár dobozt, és pont kész leszek mire megsülnek.
Nem gond, nem izgulok, nyúlok a tányérét... hát igen, nyúltam volna, de nem tudtam megfogni, magasan voltak, meg hát az üveg a kezemen.... :))
Hirtelen nem is jutott eszembe mit csináljak, próbáltam körülnézni, nem lát-e valaki a személyzetből, h segítséget kérjek tőlük.. :O
Álltam ott egyik kitekert kezemben a lapát, rajta a pizza, másik kezemen egy befőttes üveg, és jön a homokozó felől pár kedves német, akik szintén pizzát vennének, de ahelyett, h az étlappal bajlódnának, egyből hozzám fordulnak, lehet-e nálam is rendelni.. (lehetett).
Szóval ők voltak az elsők akik hangosan kikacagtak. :D Két német házaspár volt, nagyszámú tinédzser korú gyerekkel, először csak egymás közt beszéltek valami attrakcióról (ez voltam én), aztán nem bírtam tovább és elröhögtem magam, amire már ők sem tartották vissza tovább. Szerencsémre az egyik nő felmérve a helyzetet, beküldte a lányát, h tegyen elém egy tányért a pizzának. DE tányér is csak épp kettő volt a tartón, már rég ki kelett volna hozni a lányoknak a konyháról, de hát miért is ne, pont ma nem sikerült nekik, biztos arról beszélgettek odabent, milyen jó volt a tegnap esti buli... :O (Na majd adok én Nekik ma este szórakozni!!!!!!)
Miután a két legátsültebbnek ítélt pizzát kitettem a két tányérra, megpróbáltam a tudomásukra hozni, h ha már ilyen segítőkészek, pizzadoboz is kéne, persze nem jól mértem fel a kartonok távolságát a kemence tetjén, egyszerűen nem értem el, mert túl bent volt a kupac (Na várjon csak a pizzafutár, ha megjön délután, mit kap tőlem!!). Megkerülni nem tudtam a kemencét, arra asztalok voltak. Normális körülmények között a kissámlit odatettem volna a kemence elé, és arról elérem, de a kissámlin a liszteszsákok voltak, még nem pakoltam el őket a helyükre, viszont a kezemen az üveg miatt semmit nem tudtam megfogni, amihez két kézre lett volna szükségem..
Eközben előkerült egy videokamera, fényképezőgépek, ja meg hát kiderült, h nem németek, hollandok. Legalább leesett, h ezért nem értik mit magyarázok a dobozokról, mit mutogatok a kemence tetejére... tiszta ideg voltam mire jól összeégetve a pocim elértem a kemence tetején a kartonokat, amiből a dobozt lehet hajtogatni.
Na hát aki még nem hajtogatott pizzadobozt, annak elárulom, elsőre nem is olyan egyszerű; van egy technikája, anélkül csak össze vissza nyeklik-csuklik, elvágja az ember kezét, és egykézzel ezt sem lehet kivitelezni. Pláne a miénk nem ilyen sima négyszögletű doboz volt, hanem egy látványosabb, sokszögletű fajta.
Ó, hollandusaink nagyon segítőkészek voltak, ketten is nyúltak egy-egy lapért, már előre röhögtem, h úgysem fog nekik sikerülni, már nem is érdekelt, mondom majd kiveszem a pizzákat simán a lapokra, végülis az a lényeg, oda ne égjenek.Persze össze vissza hajtották a dobozokat, már szinte mindegyikőjük elvett egy-egy lapot, próbáltak segíteni, de csak még nagyobb nevetéseket váltott ki belőlük ahogy próbálták nem eltépni a harmonika összes formáját idéző kartonokat. :))
Közben egyre több mosoly a közelben levő asztaloknál, hihi, meg heheh.. Nem tudtam eldönteni, h ez most égő nekem, vagy holnap ez lesz a címlapon a szomszédos kemping lapjában.. :D
Hát mondom össze hiába töröm az üveget, a nyaka úgyis egyben fog maradni, és amilyen szerencsém lesz, még jól el is vágom a kezem csuklónál. Nem ilyen karperecre vágynék. Ekkor vettem észre, h a konyha személyzete is engem néz a pultból, egymás hátát csapkodják a nevetéstől, akármerre néztem, mindenhol hahotázó, visító emberek, tiszta Fábri Show volt, még végignézte mindenki ahogy kiszenvedem a maradék pizzákat a kemencéből, a szomszédos büfékben is híre ment, h nem vagyok normális, szóval hihtetlen mit éltem át mire leszedtem a kezemről, ezek után már bent a konyhán folytattam tovább, de ott is úgy oldottam végül meg, h a fáradt olajos hordóba mártottam a kezem csuklóig, megtelt az üveg, utána már kicsusszant, de úgy szorított, végig azt hittem le kell törni valahogy. :P

Egyéb befőttesüveges története valakinek? :C

[ Szerkesztve ]

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#3) CimbiX


CimbiX
aktív tag

Erdekes törtenet (kiserlat), szorakoztato. Ami engem picit zavart, hogy az elbeszelö mod helyett egy helyen magad teszel fel kerdeseket, szerintem itt nem szerencses.
Szeretem, ahogy a mellekneveket es a jelzöket hasznalod :C

(#4) Vakegérke


Vakegérke
veterán

yetike: Jó érzékkel tapintasz rá azokra a momentumokra, amelyeket nem véletlen építettem be e történetbe. :K

Thunderzolee: Igen, anyu számára fontosabb volt a Döncike "megmentésében" való részvétel, mint azzal húzni az időt, hogy felkapjon egy otthonkát.
A Te történeted se piskóta. Remélem nem haragszol, de a hasam fogtam a röhögéstől. Köszönet érte. :)

CimbiX: Úgy gondoltam, játsszunk együtt. Akinek van hozzá kedve, mentse meg Döncikét, hiszen a dunsztosban nem fog tudni vacsorázni.
Ami pedig a mellékneveket, jelzőket illeti olyanok, mint a fűszer az ételben. Tőmondatokban leírva a legkiválóbb irodalmi művek se érnének fittyfenét se. ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#5) 7 válasza Thunderzolee (#2) üzenetére


7
addikt

:D

(#6) VoDaFoNe


VoDaFoNe
aktív tag

tiszta aranyos:D húúú... nekem is volt egy.. na elmesélem :DDD

Tavasz végi, nyár eleji kertészet. Hát a bokor tetejéről le kell vágni a gallyakat. Jó. Apukámmal meg édesanyámmal jól elfáradtunk. Kihoztam egy jóóó nagy piros fazekat hogy abba vigyem a gallyakat. Mikor már nem volt több, de söpörtek, fogtam és kicsit beleültem. Naigen. Csúsztam lejjebb és lejjeb míg már le nemért a fenekem a fazék aljára. Na gondoltam kiszállok. híííííí nem. Őőőőőő hííííííííííí ígyse. Nemjöttem ki.. Szégyenkezve mondtam hogy Anyaaa! Segíteni kéééne! Mondtam neki hogy nem tudok kijönni. Röhögött majd segített. Húúúúúzta húúúúzta de csak nem jött le. Na kezdtem félni. Szól apának. Apa is röhög. Anya megfogja a kezem, apa a lábast és húzzák. Nem jön. Röhögtek. Apa már ott tartott hogy hoz egy fűrészt és levágja rólam. Mikor egy úccsó húúúzás és kész. Betegre röhögték magukat. Meg azok is akiknek ezt elszoktam mesélni:)

Némelyek szerint szörnyűséges ember lehetek, de ez nem igaz. Gyermeki szívem van - egy befőttesüvegben az íróasztalomon.

(#7) philoxenia


philoxenia
MODERÁTOR

:DDD :C :C :C

Szerintem pár napig koplaltatni kéne Döncikét....
Másképp belenő a feje az üvegbe mint az uborka. Persze az a kérdés inkább mi legyen a lekvárral, szerintem aki nevet annak adni kell pár kanállal, ez mindkét kérdésre megoldás. :U

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#8) Vakegérke


Vakegérke
veterán

VoDaFoNe: Megnyugtatlak, én is jót mulattam. Elképzellek egy piros fazékkal az ülepeden, ahogy görnyedten mondod szegény vándorlegénynek, miszerint köszönd, hogy öreganyádnak szólítottál...
Jó ez a beszorulós téma. :K

philoxenia: Végre valaki Döncikével is törődik. Hátulütője is van megoldásodnak. Vica tuti Döncike előtt zabálna, csak úgy cukkolásiból.
Amúgy a lekvár osztogatása lehet, hogy inkább büntetés lenne azoknak, akik nevetnek. Csuda tudja, most éppen mit kutyult a lekvárba a nagyi. ;)

Nos, amit jó poénnak véltem, arra senki nem reagált. Gondolok itt az irrigátoros epizódra.
Sebaj, a lényeg az, hogy megmozgattam a fantáziátokat, és emlékeket élesztettem. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#9) philoxenia válasza Vakegérke (#8) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

A lekvárevést én is büntetésnek gondoltam... Döncike úgy nevetne rajtuk, hogy leesne a fejéről az üveg.
Sokan szerintem nem is tudják, mi az az irrigátor így hirtelenjében. De a garancia elvesztése az ütős volt.... :DDD

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#11) PhoenixK válasza Vakegérke (#8) üzenetére


PhoenixK
őstag

Szerintem addigra mindenki eldobta az agyát... Hogy kocka módjára fogalmazzak: ÜBER LOL!!! :DD

"Önérzetem van, de hülye azért nem vagyok!"

(#12) Vakegérke válasza philoxenia (#9) üzenetére


Vakegérke
veterán

Jóvanna...

Szóval büntessük azokat, akik nevetnek. Végtére is jogos.
Aki Döncikét neveti ki, az nem éli át, hogy a kiccsávó (megéhezéséig) jól érzi magát a búra alatt.
Aki Vicát, az szadista. Mondjuk bennem is van ilyen hajlam...
Aki Sanyi bácsit, az nem tiszteli a kort, tapasztalatot.
Aki aput, az nem érzi át az ősösztönös családvédelmet.
Aki anyut, az nem ért egyet a helyzet adta exhibicionizmussal.
A postás az áldozat. Őt ki lehet nevetni. Végtére is megkapja érte a jattot.

Helytelen, hiányos okítás következménye, hogy sokan nem ismerik az intim higiénia kellékeit.
Irrigátor = hüvelyöblítő.
Áll egy tartályból, amelyet megfelelő hőmérsékletű vízzel töltenek fel. Szado hajlamúak forrót, avagy jeges vizet is használhatnak. Természetesen gyógyító, fertőtlenítő anyagok anyagok keverhetők a vízbe.
Köztes tartozéka a gumicső, amely történetemben Döncike kondícióját lett volna hivatott szolgálni.
Végül a csatlakoztatható műanyag végek. Házilag barkácsolható kellően vastag örömszerző, de szigorúan higiéniai célzatú eszköz.
Sokféle van, de mondjuk így néz ki:

PhoenixK: Lehet, hogy csak odáig kellett volna megírnom a történetet? A fenébe, nagyot arathattam volna egy hét múlva a folytatással... ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#13) Thunderzolee válasza Vakegérke (#12) üzenetére


Thunderzolee
addikt

Egyszerűbb lett volna, ha annyit írsz, Lactacyd Femina. Már vagy 10 éve folyamatosan lehet kapni DM-ben, és Rosmannban (meg gondolom máshol is).
Szerintem amúgy meg akinek sok barátnője van az tudja mi az, nem tudom minek erről ennyit beszélni. Ez olyan alap mint a sikosító, vagy vibrátor. Egy teljesen természetes dolog, ezért nem is reagáltam rá mikor a történetben olvastam. Talán a neve az ami ritkán hangzik el a mindennapokban.
Kár, h egyeseknek ez nagy dolog..
Nekik ajánlom figyelmükbe, keressenek rá, tampon témakörben mi az az applikátor.

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#14) Thunderzolee válasza 7 (#5) üzenetére


Thunderzolee
addikt

Ennél talán az volt nagyobb dolog, mikor betettem sülni egy pizzát magamnak, olyan 10 óra körül lehetett, aztán leültem átnézni a Blikket, közben jöttek az aznap nem dolgozó fiúk-lányok, és elmentem velük csobbanni egyet a hullámokban.
Teljesen elfelejtkeztem a pizzáról; de más is, és kábé egy óra múlva egyik lány hátát napolajjal kenegetve látom, h füst száll fel a bűfé felől, először nem is tűnt fel, aztán nagy üvöltözés, sikítozás, egyre több ember a konyháról néz valamit, csoportosan állnak, és mintha füstölne valami a büfé és a padok közt.
Arra gondoltam, a szomszédos pecsenyesütőben csináltak valami látványsütős dolgot, mert valamelyik napra hirdettek egy ökörsütést, ki volt plakátolva, na mondom megnézem mi az, közelebb érve ugrott be, h volt egy pizzám.... :B
Az egész strandon híre ment, minden falatozó, büfé, butik, életmentő, kölcsönzős, de még az utolsó kukoricaárus is messziről kemencelovagnak, meg pizzacsászárnak, meg mittudom én már minek neveztek, azt a füstfelhőt amit a kemencében felejtett pizza okozott, a legenda szerint állítólag még a túlpartról is látták.. :D
Mesélték, h ötpercenként kérdezték egymástól, "nem ég valami?" .
De hát a konyhán nem égett semmi, hol egyik mosogatólány, hol aki épp zöldséget szelt hátul, az jött elő megkérdezni, odaégettek-e valamit, hol egyik másik pincérlány, pultoslány kérdezte meg, a szakácsoknak már tele volt a hócipőjük, mert ők is érezték, de nem ők voltak, és mindenki tőlük kérdezte..
Aztán valaki észrevette, h kintről mintha égne valami, illetve füst lenne, szürkés levegő szemközt a pulttal, elsétált kijjebb, arra gondolt megnézi a szomszédokat, először fel se tűnt, h a pizzáskuckótól dől a füst.. De aztán.......
Először riadalom, aztán poroltó, aztán látták, h nem nagy a baj, de addigra már áramtalnították az egész büfésort, valahogy beugrott a bent levő szakácsok egyikének, h én elekezdtem sütni egy pizzát, látta-e valaki, h megettem? -Nem. De akkor már mindenki tudta, h én pancsizni mentem...
Nem is volt több kérdés, a füst meg elterjesztette, a híremet.... :))

Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

(#15) Vakegérke válasza Thunderzolee (#13) üzenetére


Vakegérke
veterán

Ez az applikátor dolog tampon ügyben nagyon jó! Kár, hogy nincs röhögve térdet csapkodó smíley...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#16) 7 válasza Vakegérke (#12) üzenetére


7
addikt

Helyesbítsünk: Aki a postást, az nem érzi át a munkával járó kötelességet. :P

(#17) Vakegérke válasza 7 (#16) üzenetére


Vakegérke
veterán

A munkába fektetett kötelességért jár egy kazalnyi fizetés. Jól élnek a postások, ahogy a segédmunkások, gyári alkalmazottak, fölösleges lenne tagadni.
Ám az a postás még kemény paraszolvenciát is szakít évente, így szerintem boldogan elviseli, ha az olvasók jóízűen nevetnek rajta.
Aki pedig jóízűen nevet, annak jár egy kanál nagyi-féle lekvár. Hogy lesz-e kedve ezután is nevetni, az jó kérdés. Ok persze van rá. A következő nevetgélő, aki bekapja a kanálnyi lekvárt...
;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#18) 7 válasza Vakegérke (#17) üzenetére


7
addikt

Azon gondolkodom, hogy a kanálnyi nagy-lekvár a saját lábán jár-e ;]

Amúgy a postásnak akkor is kézbesítenie kéne a lekvárt, ha nem kapna kompenzációt, ezt is vedd figyelembe. :P

(#19) Vakegérke válasza 7 (#18) üzenetére


Vakegérke
veterán

Nagyi csak élettelen dolgokat tesz a lekvárba. Mondjuk ha beletölti a Döncike fején lévő dunsztosba, akkor... De akkor sem. Akkor Döncike lábán jár.
Na most ha megfelelő alkotók vannak a lekvárban, Döncike saját akaratából, és tehetségénél fogva, valamint undorától űzve hamar megszabadul a dunsztos fogságából.
Túl hamar vége lenne a történetnek, és elvennénk az olvasók kedvét a segítőkészségtől.

Persze, a postásnak kötelessége kézbesíteni a küldeményt. Tudja? Nem.
Te például elvinnéd a címzettnek azt a nyomorult dunsztost, ha kőzápor fogad? Szerintem kaszálnád a jattot utólag, és csókolom.

Na ezt csak jókedvemben: ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#20) Xpod


Xpod
addikt

Ehhez csak gratulálni tudok. Én könnyesre röhögtem magam, a barátnőm meg majdnem legurult a galériáról a nevetés miatt, mikor felolvastam neki. :))

Bár a trágyadombos beszorulás felhozott nekem is néhány emléket.
Egyszer ástam egy gödröt az udvar kellős közepére. Kb 1,5 m mély volt, meg 0,5m széles, fél napom ment rá, mert 1 műanyag kislapáttal csináltam. A szüleim folyamatosan mondták, hogy ne csináljam, mert beleesek, vagy beleszorulok. Nem hittem nekik, amíg tényleg bele nem csúsztam. A szélén térdeltem, és a gödörbe csúsztam úgy térdelve. Először próbálkoztam kimászni, majd kb fél óra szenvedés után, mikor már a házból is kezdtek kiszólni, hogy menjek be, kértem segítséget. Nem elég hogy fájt a lábam, mert rendesen beszolrultam és sikerült elnyomni, elzsibbasztani a lábam, de még rendesen ki is porolták a nadrágomat, úgy hogy én is benne voltam. :(

Visszatérve Döncikéhez. Mivel ha jól értelmezem, jelenleg hermetikusan el van vágva a a friss levegőtől, legalábbis a feje, azt az irrigátort csak fel kellene neki dugni a dunsztsba, hogy ne fulladjon meg szegény. Esetleg Vica hozhatna valami ízesített síkosítót, amit a nagyi érdeklődve kóstolgathat utánna. :)
Ja és Döncike mozgásterét lehetne korlátozni a lekvár ragasztóként történő felhasználásával.

[ Szerkesztve ]

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#21) Vakegérke válasza Xpod (#20) üzenetére


Vakegérke
veterán

Először is köszöntelek, mint új tagot olvasóim táborában. Ha tévednék, és megszólaltál már írásaim kapcsán, tudd be élemedett korom feledékenységének.

Tényleg ez volt a cél. Röhögtetni. Nem nevetteni, hanem röhögtetni. Persze ez vérmérséklet kérdése.
Őszintén örülök, hogy jól mulattál, valamint annak is, hogy barátnőd sikeresen a galérián maradt nevettében.

Érdekes pszichológiai helyzet. Miért pont az udvar közepén volt fontos ásnod? Általában rejtetten műveli mindenki az ilyesmit. Esetedben szerencsés volt a választás, hiszen hamar kaptál segítséget. És hogy elkeserítselek, helyeslem mélyen tisztelt nadrágod kiporolását, melyben Te is benne voltál.

Tévedés, csókolom alássan. Döncike kap levegőt, tág a dunsztos szája.
Huncutsága miatt viszont helyeslem azon javaslatod, hogy az irrigátor (ízesítetten síkos) csövét Vica (legyen ez az ő öröme) feldugja a dunsztosba.

Ha jól értem, nagyi lapátolja bele a lekvárt a dunsztosba függetlenül attól, hogy Döncike feje csökkenti a térfogatot?
Hümm...

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#22) bolondember


bolondember
MODERÁTOR

1-köszönöm, szokásos nagyon jó
2a-megzsírozni az üveget, lerántani
2b-széttörni az üveget
3a-felöltöztetni Anyukát
3b-Sanyibát soha többet be nem engedni
4-Mamának soha többet nem megengedni a legvárfőzést
5-postást elűzni végleg

:DDD

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#23) philoxenia válasza bolondember (#22) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

-Megzsírozni a postást.
-Sanyibát felöltöztetni /gondolom a meló ürügyén már nekivetkőzött/
-Anyukával főzetni a lekvárt / legalább nem fázik meg/
-Nagymamára bízni a postást és Sanyibát

alternatívák :D

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#24) bolondember válasza philoxenia (#23) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

Te most kötekedsz?! :P

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#25) philoxenia válasza bolondember (#24) üzenetére


philoxenia
MODERÁTOR

Csak oldom a feszültséget:::::--))

... de ő nem rasszista, pusztán egy szarházi... by:PE

(#26) bolondember válasza philoxenia (#25) üzenetére


bolondember
MODERÁTOR

mi vagy Te, biztosíték?! :Y

Olyan nők ideálja vagyok, akiknek mindegy...

(#27) Xpod válasza Vakegérke (#21) üzenetére


Xpod
addikt

Ha jól értem, nagyi lapátolja bele a lekvárt a dunsztosba függetlenül attól, hogy Döncike feje csökkenti a térfogatot?

Ezt nem teljesen így értettem. Mivel a lekvár általában jól ragad, arra gondoltam Döncike kezét esetleg lábát valami módon be lehetne lekvározni és akkor pókemberest is játszhatna több kevesebb sikerrel. Így további lehetőséget kínálva a lekvár mennyiségének csökkentésére, illetve a fal és egyéb lakástartozákok lekvározásával, a család néhány tagjának idegállapota is tovább fokozható. Esteleg ha lenne ott a lakásban valami szőrös állatka, pl macska vagy kisebb kutya ők is hasznosan tudnának segíteni a történet szálának tovább fonásában.

A nadrágom ifjúkori koporolásával mostmár egyet értek, de akkor nagyon nem éreztem szükségességét.

Azért az udvar közepén történt a lyuk készítés, mert ott volt egy szép nagy homokrakás nem túl messze, ami takarta a műveletet, illetve ha a szüleim szóltak azonnal tudtam jelezni, hogy pozíciómat.

Bevallom nem vagyok rendszeres olvasód, de írásaid egy részével képben vagyok. Hozzászólni nem nagyon szoktam, inkább élvezem a történeteket és jókat derülök a hozzászólásokon.

Most kezdődjék a tánc! - mondta a papagáj és berepült a ventilátorba.

(#28) Vakegérke


Vakegérke
veterán

bolondember: 2b - a dunsztosnak épségben kell maradnia.
3a - először meg kéne fürödnie.
4 - nagyi élete nagy élménye a lekvárfőzés. Fosszuk meg tőle?
5 - csóró postástól sajnálod a fincsi jattot?

Egyébként nem rossz, nem rossz...

Xpod: Azt nem írtam meg, így én sem tudom, hogy földszinti a lakás, vagy emeleti. Ha emeleti, a lakás szellőztethetetlenné válik, hiszen a nyitott ajtón-ablakon Döncike kipókemberezheti magát. Balesetveszélyes, és ha leesne, ártalmas lehet a járókelőkre Döncike gyorsulással növekvő becsapódási energiája.
Jó, lekvározzuk a lakást, meg a bútorokat is. Azonban nem kívánom apunak az esti élményt, amikor anyu szerelmesen bújik hozzá, holott napközben többször is beleült a lekváros fotelbe. Anyu persze nem fürdött pont a lekvár miatt, és fel sem öltözött, hogy be ne lekvározza a ruhát.
A lekvár mennyiségének csökkentése rendben, de hogy kerül le Döncike fejéről a dunsztos?

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#29) babacsillag


babacsillag
csendes tag

Mi lenne, ha mindenki boldogsagara hajtanank?

Nagyi fozzon meg lekvart. Kenjuk be vele a dunsztos uveg nyilasat.
Anyuka csobbanjon a kadban.
Doncike hajoljon a kadba, igy megtelik az uveg valameddig vizzel es talan a sulya lehuzza.
Sanyi bacsi segithetne, ha mar ott van "nezelodni".
Vica rohogne.
Apuka pofon vaghatna.
Nagyinak lenne uvege, lekvarja, amit a postas elvihetne.
Igy a postas megelhetese is biztositva lenne.

(#30) Vakegérke válasza babacsillag (#29) üzenetére


Vakegérke
veterán

Khm...

Nagyi legfeljebb halkonzervből, vagy szárazbabból főzhet lekvárt, ugyanis elfogyott az alapanyag.
Anyu kádba, Döncike meg behajol? Igazad lehet, talán olyan gyorsan rántaná vissza a fejét, hogy a dunsztos anyu ölében maradna.
Mivel Döncike még gyerek, alacsony, így a segítőkész Sanyi bácsi ágyékát érné hátra rántott feje.
Aha, szóval Vica is ott van. Ez már kész erkölcsi fertő, nem?
Apu szerintem nem csak Vicát vágná nyakon. (Az arc a lélek virága, azt nem ütjük.)
Ha nagyi szaglása megromlott, tényleg használhatná a felszabadult üveget. Ne feledjük ugye az irrigátor csövét. Legfeljebb szellőztetni kéne a faluban, ahova a postás a jó jatt biztos tudatában kézbesítené a jó kis nagyi-féle lekvárt.

Tetszenek ötleteid, csak a brahi kedvéért kötözködtem, de van abban valami, amiket kifogásoltam, ugye? ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#31) babacsillag válasza Vakegérke (#30) üzenetére


babacsillag
csendes tag

Hat akkor nem tudom mi lehet a megoldas...
Azert megprobaltam. Egyebkent szeretem, ha kotozkodsz, ezek szerint nem erre gondoltal egeszen.

(#32) 7


7
addikt

Anyu lábai közé a nagy terpeszállásban pont beférne a dunsztos. Ha előtte még jól megkenjük lekvárral az érintkezési felületet, az a két láb úgy fogja a dunsztost, mint a satu, így apu és Sanyi bácsi kihúzhatja Döncikét együttes erővel (Sanyi bácsi persze "véletlenül" egyből hátraesne, amint ereszt a gyerek fején a szorítás). Ha jól céloznak, Döncike eltarolja a térdét csapkodó Vicuskát, aki így nem nevet tovább. A dunsztos leszedése komoly operációt igényel, de mivel nagyi úgy kotyvaszt, mint egy boszorka, a sikamló halkonzervből biztos összeüt valami lekvároldót.

(#33) Vakegérke


Vakegérke
veterán

babacsillag: Igen, megpróbáltad, és ez dícséretes. Tudsz játszani, és ez nagyon jó. Az pedig, hogy én mire gondoltam, mellékes. Vagyis nem gondoltam semmire, ami a megoldást illeti. Épp ezért várom Tőled, tőletek az ötleteket.

yetike: Nagyot legyint Pató Pál úr... Ja, nem. Nagyot csettint Vakegérke... Ez már jobban passzol.
Kicsit korrigálnék, ha szabad. A láb(szár) viszonylag kis felület. Anyu combjai sokkal nagyobb eséllyel rögzítik a dunsztost, pláne, ha lekvárosak. Feltételezhetően Te is így gondoltad. No most kérem alássan, nagyi főz ugye sikamlós halkonzerv lekvárt, amivel kapásból be lehet Döncike fejét, meg a dunsztos száját kenni a siker érdekében. Itt újra szerepet játszhat az irrigátor gumicsöve. Sanyi bácsinak talán van Rakéta porszívója, azon megfordítva is lehet csatlakoztatni a csövet, ami ezesetben nem szív, hanem fúj. Már csak némi barkács, és a lakkszórók elvén be lehet permetezni az irrigátor gumicsövén a halkonzerv lekvárt a dunsztosba.
Döncike feje büdös, anyu combja is büdös, de nem is folytatom. Mi nem büdös egyáltalán?
Vica, ne röhögj!

Kíváncsi vagyok, akad-e jobb megoldás. :K

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#34) Buddhha válasza Vakegérke (#33) üzenetére


Buddhha
tag

Szia Vakegérke!

Az a helyzet, hogy most már tudatosan keresem a neved a logout-ban... :R :R

Én javasolnám, hogy Tök-pucér-anyu kenje be a dunsztos száját...

...bolti lekvárral, hátha Döncike éhségében megpróbálja lenyalni, és akkor Murhpy-t ismerve lejön a fejéről a dunsztos. Ha esetleg megvárják a projekttel Sanyi-bá-t is, akkor leckét adhatnának egymásnak nyalásból... Szerintem... :D

----O---- PSN: FrAnYo_Buddhha ----O---- Battlenet: Buddhha#2122 ----O---- Infrablútut van-e benne??? I'm hard as a rock, and wise as a mountain!

(#35) Vakegérke válasza Buddhha (#34) üzenetére


Vakegérke
veterán

Érdekes.
Ha jól értem, akkor anyu passzív résztvevője a nyalásosdinak, és épp Sanyi bácsi példamutatását segíti elő. Már csak az a kérdés, hogy erre a család többi tagja hogy reagál. Ha kedvet kapnak hozzá, akkor van még egy Vica-apu páros, de mit csinál a nagyi? ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#36) Buddhha válasza Vakegérke (#35) üzenetére


Buddhha
tag

Tartok tőle, hogy Nagyi sikongató lábrázást kap attól, hogy mit keres az ő konyhájában bolti-lekvár, amiért már jár is a családnak a fakanálból - mármint a gáncsolós fajtából, mármint fejre... :) - Vica ebben a helyzetben sajnos bucira lenne pofozva, mert csak nem állja meg röhögés nélkül, Apunak meg már rég benne van a kezében a mozdulat.

Már látom is magam előtt a családi szövetséget, ahogy Nagyi senkit nem kímélve osztja fakanállal, miközben Apu háttértámogatja...

Mivel Apuban benne van a családvezéri-virtus esetleg kioszthatja Sanyi-bát is, ne csak a Nagyitól kapjon...

----O---- PSN: FrAnYo_Buddhha ----O---- Battlenet: Buddhha#2122 ----O---- Infrablútut van-e benne??? I'm hard as a rock, and wise as a mountain!

(#37) Vakegérke válasza Buddhha (#36) üzenetére


Vakegérke
veterán

Kiváló megoldás, gratulálok.
Nagyi fontosnak érezheti magát, Vica helyretéve, Sanyi bácsi elüldözve. Mondjuk utóbbinak talán anyu nem örül, hiszen statisztálna még szívesen a nyalásosdihoz. Egye fene, legfeljebb apunak fel kell elevenítenie ilyen irányú tevékenységét.
Megjegyzem Vicát sajnálom, hiszen a vázolt helyzetben természetes, hogy röhög. Ha másért nem, hát örömében. ;)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

(#38) moonlight115


moonlight115
tag

:C
5 év eltelt, és Döncike feje még mindig az üvegben... :))

"Holdfényszonátának összedőlt a könyvespolca, mert bétóven sors szimfóniát rakott rá..." /by old rocker/

(#39) Vakegérke válasza moonlight115 (#38) üzenetére


Vakegérke
veterán

Lehet, hogy már nem is akar megszabadulni tőle, úgy megszokta. :)

Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)

Útvonal

Fórumok  »  Off-topic LOGOUT  »  [Re:] A dunsztos
Copyright © 2000-2022 PROHARDVER Informatikai Kft.