- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
válasz
Yodamest #196 üzenetére
Nézd. Ha valaki megteheti, az akkor neked és a hozzád hasonlónak miért fáj? Ha én nem a krimóban baszom el piára, nem szívom el a havi 40k-t cigire, akkor mi van? Mi van, ha én mondjuk csak azért veszek ilyet, mert nem akarok évente cserélni procit, hanem ha hosszabb távon nézem, akkor nekem egy ilyen böszme dög jobban megéri? Egy kisebb procit sokkal sűrűbben kell váltogatnod, 5 év alatt cserélned és sokkal többet is buksz egy ilyenen összességében, mint egy ilyen procin. Csak halkan megsúgom, hogy én a 3770-es procimat annyiért adtam el, amennyiért vettem egy éve. Egy forinttal sem kevesebbért. De ha 3 év alatt buknék rajta 15-20k-t, akkor is jobban kijövök, mint 3 db i3-al, nem beszélve arról, ha ki is használom azt a teljesítménytöbbletet, amit egy ilyen proci nyújt. Abban igazad van, hogy annak, akinek eggyel előbbi rendszere van, annak lecserélni marhaság, ám egy generációs ugrás esetén új prociként jó vétel. Főleg ha azt nézzük, hogy a 4770 nem sokkal kerül kevesebbe. Tehát ha egy 3770-ről, 4770-ről (sőt, még 2600/2700-ról) akarna valaki cserélni, nem érné meg (főleg a komplett platform miatt sem, lévén lapot is kellene cserélni). De ha valakinek még Q6600-as szív dobog a gépben, és azt a rendszert eladva gondolkodik egy időtálló rendszerben, akkor nincs igazad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Jövedelem
- Robogó, kismotor
- PlayStation 5
- Garmin Edge 1050 kerékpáros óra: mindenből a legtöbbet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Intel Core i9-14900K 24-Core 3.2GHz LGA1700 oem(36M Cache, up to 6.00 GHz) Processzor! BeszámítOK
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-13700KF - 16-Core 3.4GHz LGA1700 Box
- Amd Ryzen 5 3600
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged