- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
karmaresz
senior tag
Még egy eszköz, amit vihetsz magaddal, még egy, amit tölthetsz és egyáltalán nem biztos, hogy örök élet meg egy nap az a dedikált audio lejátszó. Ha el nem is romlik, de sokaknál előbújik idővel a hifi bogár. Nekem a V20 után, valamint két felső kategóriás fejes mellett döntő érv volt az ebben lévő erősítő és D/A konverter.
(#8) RetepNyaraB Semmi gond a fő kijelzőjével. Klinikai körülmények között, fehér háttéren, extrém szögekből van egy enyhe színváltozás, de pont ma hasonlítottam össze egy S10-zel Szerény véleményem szerint semmivel sem színeződik jobban mint amaz.
A tok másodlagos kijelzője viszont tényleg hajlamos a zöldülésre bizonyos extrém szögekből, amit normál esetben azonban szintén nem használok.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest