Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
Új hozzászólás Aktív témák
-
XuChi
addikt
ÁÁÁ tényleeeg. Ollóval kétoldalasítottam én is a c64 lemezeke. De mekkora korszak volt

Nekem is c16 majd c64, nagy floppy-val, és kazettával. Húú de utáltam a kazit állandóan tekergetni
Ha jól emléyem volt 1.44" floppy a c64-hez nem?Aztán jött a már említett 286, 1mb, 20mb hdd, nagy floppy. Majd Amiga 500, 386, 486sx25, p1 100mhz@120mhz 8mb!! Edoram, 1mb s3trio64v+, 120mb!!! hdd, 2xcd-rom!!!, vga monitor(max 640x480-at tudott
.), aztán ebben cserélődött a ram 2x32mb edo-ra és végre nem szaggatott a Blood1
. Aszem 20k volt a 2x32mb. Majd kaptam egy voodoo1-et és én voltam a legboldogabb gyerek a világon. 4mb Diamond Viper 3dfx mellette a s3trio
.Aztán jött a 233mhz MMX p1. Innentől folyamatosan fejlődött a gépem. 466 fcpga celeron sd ramokkal voodoo2-vel, 667p3, 1200tua cerka gef2mx200 32mb. Majd megjött a p4 2000mhz celeron D 256mb ddr333mhz rammal. És itt indult el igazán a fejlődés, szinte havonta vettem valamit a gépbe.
És a végére egy mókás story.
Amikor a p1 100mhz gépem volt fel volt húzva 120mhz-ra. Akkoriban hozta haver Windows millenium-ot hogy milyen jó rendszer tegyük fel. Ok tegyük. Cd bedob, telepítő indul, de közli hogy minimum 150mhz cpu kell neki. Nem települ. Na több sem kellett nekem, gépoldal, akarom mondani gépház tető leszed, és bekukkoltunk haverral a gépbe hogy mit is kéne variálni hogy még tovább rángassuk a procit. Nem tudtuk és elkezdtük pakolászni a jumpereket. Volt vagy 20db a lapon. Rakosgattuk rakosgattuk, majd mondom nézzük meg mit alkottunk. Power benyom. ÉS BUUMMMMMMM. Az alaplapról szó szerint lerobbantak a kondik, röpködtek a jumperek. 2 akkora luk lett a lapon mint egy 1ft-os
. De azóta sem tudom mit raktunk hova és mit idéztünk elő
. Sajna utána büntiben voltam és fél évig nem kaptam alaplapot. Utána kaptam a 233mmx p1-et egy tomató agyon integrált lappal. Volt rajta minden, hang, háló, vga, com port. De örültem fél év kihagyás után az új gépnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- ThinkPad X1 Extreme Gen 3 (i7, 32GB, GTX1650Ti, 4K) Magyar, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest