- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Qru
MODERÁTOR
15549 pont. Alakul...
-
Qru
MODERÁTOR
Új eredmény: 15078 Az új driver (8.12) egész jó...
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
ez_meg_emaz #65 üzenetére
Ref hűtéssel az a 42 fok bőven jó. Nálam ez 28-30 fok VF1000-el netezés közben és jóval halkabb mint a ref hűtés. A gyári hűtéssel inkább hang a baj illetve hogy erősebb tuning esetén kevés vagy ha 100% teker akkor kirepül a házból hiába csavarozza be az ember.
Nem kötelező vagy muszáj cserélni csak aki szereti ha csendben van a gépe és hűvös az elégedetlen lesz a ref hűtéssel ha tuningol szvsz.
jorden06: A kék alu bordás. A másik képet a gúgli adta ki (ne legyen már egyforma kép
).
-
Qru
MODERÁTOR
válasz
WonderCSabo #61 üzenetére
Nagyon esett az nV ára, és adott volt a váltási lehetőség. Gondlhatod milyen egyszerű megválni egy Vmodos, kvázi nongaris GTS-től, hát nem is dilemmáztam rajta sokat.
-
Qru
MODERÁTOR
Igen, és persze amőba is vagyok.
Pusztán a kiváncsiságom. Feldühített, hogy végre kaptam egy orig. 3DMark06-ot de nem indult a gépemen. Aztán rolko fórumtárs felvilágosítot a 3DMark hotfix-ről. Elindult végre, elkezdtem tesztelni. Megakartam nézni hol a vége a vga-mank és gondoltam kiteszem logout-ra is, kicsit felkavarni az állóvizet.
A'szem sikerült... -
Qru
MODERÁTOR
Igen elég jól sikerült kiszállnom abból a kártyából. Sajnos páran még mindig nem értik, hogy ez nem egy gamer teszt volt, hanem teljesen más aspektusból mutataja be a két kártyát. Abban viszont igazuk van egyeseknek, hogy aki kevéssé ért a dologhozt, azt könnyen megtévesztheti, illetve téves végkövetkeztetést vonhat le a tesztből. Pont azért írtam bele ( és tettem játékos teszt linket is), hogy játékokban jobban teljesít jóval a HD 4850 mint a GTS. Akinek nem inge...
Amőbák: Azt látom én is.
mod:
old gray: Úgy éreztem/érzem, hogy ez kiderül a szövegkörnyezetből, ezért nem írtam bele. Az még fel sem merül bennem, hogy esetlegesen a hozzáértésemet kérdőjeleznéd meg.
De az a noob-portált nem is rossz ötlet, így jobban belegondolva...Reklámokból csomót kaszálnék/nánk.
-
Qru
MODERÁTOR
Akkor megpróbálok sorban válaszoloni:
kavicssli: Nagyon esett az nV ára, és adott volt a váltási lehetőség. Gondlhatod milyen egyszerű megválni egy Vmodos, kvázi nongaris GTS-től...
ez_meg_emaz: Azokat a hőfokokat alap órjelen kapta? Nálam húzva sem megy a gpu 55 fok fölé... A hang különbségről, nem is beszélve a két hűtő között.
old gray & ollie: Nos XP és 3DMark06 mert nincs Vistám, játékos teszt meg készült egy csomó ezért is linkeltem egyet a sok közül. Sajnálom, hogy szövegértelmezési gondjaitok vannak. Direkt dekralátam az elején, hogy ez nem játékos szempontból készült teszt. "Vérpistike" ha értelmesebb egy amőbánál felfogja hogy ez nem a játékokban mérhető különbség. Miért készült ez egyáltalán? Pont ezért, hogy demonstrálva legyen, a szintetikus teszt nem minden... (összehasonlítási alap pl a ph! játékos tesztje)
katt777: Már rég eladtam.
-
Qru
MODERÁTOR
Egyébként néztem 8.7-es driverrel is eredményt:
688/2100-on Link
Aztán jött a 8.10-es driver mert itt már kezdett kifogyni a szuflából szegény 4850.
mod: pl mi ketten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Steam topic
- Tudományos Pandémia Klub
- Ingatlanos topic!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Star Trek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Lian Li Hydroshift 360 LCD /FANLESS/ HSLCD36NB (593932)
- Honor 200 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Kártyafüggetlen 1 év Garanciával