Hirdetés
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ElEvEn11
senior tag
Én nem szeretnék ilyen irányba egyszerűsíteni, elítélni. Van más művészet is, ami nem arról szól, hogy mindegy, csak csináljunk valami flancosat, amit jó drágán el lehet adni. Persze a mecenatúra mindig is része volt a művészetnek és ez valószínűleg így is marad, de van olyan művészet, amit bárki élvezhet (zene pl. és többnyire) és érdemes lenne a tulajdonjogot valamilyen digitális formában is hozzákötni.
...és igen: egyetértek. Még mindig belenyúlhatsz valami olyan blődségbe, amire ugranak a kőgazdagok.
-
ElEvEn11
senior tag
válasz
t72killer
üzenetére
Grafikusként és hobbi alkotóként is azt mondom, hogy szükség lenne valami ilyesmire. A szabad másolhatóság is egy ökörség, mert gyakorlatilag az alkotás egyedisége és abban lévő (esetleges) kultúrális értéke vész el ezzel. Most nyilván nem a szürke pixelpöttyre gondolok.
A blockchain technológia jó lehet, bár – őszintén szólva – nem vagyok képben vele. Valószínűnek tartom, hogy művészeti, kultúrális körökben is idegenkedhetnek tőle éppen az „nehezen érthetősége” miatt. Lehet, hogy tévedek. Az viszont nagyon valószínű, hogy így leginkább pénzmosásra jó az egész. Sajnos... -
ElEvEn11
senior tag
Maga az elv, mármint a digitális alkotásokat kvázi bizonyító erejű, digitális tanúsítvány, hogy az adott alkotás a te tulajdonod, szerintem teljesen rendben van. Azt támogatnám. A megvalósítás volt az, ami vadnyugati és több, mint hiányos. Így viszont várható volt az első "aranyláz" utáni zuhanás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Monitorkalibráló eszközök
- Suzuki topik
- A Retro Games feltámaszt egy legendát
- PlayStation 5
- Mr.Csizmás: ncore free regisztráció
- TP-LINK routerek
- Sorozatok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Felsőkategóriás AMD Gamer PC-Számítógép! Beszámítás! R7 9800X3D / 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3967
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest