- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: AOMEI Backupper Professional Edition: Lifetime Subscription
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha – bevezető - igényfelmérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vladi
nagyúr
válasz
VaniliásRönk #198 üzenetére
"Minek? Hol kell az egy átlagfelhasználónak?"
Ott, ahol elszállt a grafikus felület. Pl: fglrx
Megasztán az összes többi kezdőknek szánt disztróban van. Egyébként kb 5kb-os dologról beszélek. Nézd meg a /etc/rc3.d könyvtárat."Még sose vettem hasznát semmiféle tűzfalnak, hozzáértés híján be sem tudom állítani rendesen. "
Nekem már kellett volna. Játszhattam a shorewallal vagy a guaddoggal. Pedgi csak 2 sort kellett volna beírnom egy konfig fájlban. De melyikbe?
"Home user egyébként sem célpontja olyan tipusu támadásoknak, amik ellen tűzfal kell."
Hogymondod?
Megsúgom ubuntuban is van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Razer Viper Mini
- EK-Quantum Velocity RGB - Full Nickel - LGA1700-hoz is!
- Újszerű Creality K1 MAX + CFS garanciális, nyomtatótér: 300 x 300 x 300 mm 160 óra üzemidő
- Extrém teljesítményű gamer PC (AMD Ryzen 7 5700X, Radeon RX 7900 XTX) LEGJOBB ÁR/ÉRTÉK ARÁNY!
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (RTX 3060Ti, I5-10400, 16GB Ram, SSD) Beszámítás! Posta ok! (37)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
- Xiaomi Redmi Note 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest