Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- [K2]: AnyDesk átverés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
Új hozzászólás Aktív témák
-
GerykO
aktív tag
Én is kb ezt akartam kifejezni, csak másik megvilágításból.

A legegyszerűbb példa az erősítőm és hangfalaim milyenségéről, beállításáról, késleltetésének folyamatos finomhangolása eredményeképp, aki eddig leült velem megnézni a Legenda vagyok (asszem ez az amikor szinte egyedül van a sok zombi ellen egy nagyvárosban Will Smith). Mielőtt lelőné a gazellát, oldalról bevetődik az oroszlán, akkor eddig mindenki felugrott a kanapémról és nézett jobbra, hogy bakker hol az oroszlán? Megmondom őszintén még így, hogy tudom mi fog következni én is megrezzenek mindig.
Ha meg nézek egy koncert dvd-t, egyik kedvenc amikor a Metallica koncert felvételét nézem, amikor egy szimfonikus zenekar játszik a háttérben, és külön tudom boncolgatni az első hegedűst, meg a két másodhegedűs vonóhúzásait, akkor azt mondom majdnem olyan mintha ott ülnék a színpadon. (ilyenkor feláll a szőr a hátamon is)
Nekem itt kezdődik a HI-FI érzés. És hallottam már ennél nem kicsit komolyabb rendszert, és hallható a különbség. Még valamikor 92-93 körül, porbafingó koromban, váltam fanatikussá. És akkor hallottam először normális hangcuccon Madonnát, és megkérdeztem ki ez a baszott jó énekes, és nem akartam elhinni, hogy tv-n vagy rádión keresztül elképesztően más.
És zenehűség témában majd akkor leszek hajlandó bárkivel is vitába szállni, ha bárki egy hangvillához hangol egy trombitát, vagy csellót, úgy, hogy behangolja a hangszert, majd utána pengetik csak meg a hangvillát, és ugyanaz a hang szólal meg(súgok ez 440Hz).
Lehet köpködni, de szar ha valakit abszolút hallással áld meg az ég
(drága a számomra elfogadható hangtechnika, digitálisban pedig kétszer annyi, és amikor a Creativ SB-live hangkártyára fujjoltam akkor is hülyének néztek az ismerőseim, de érdekes nálam hallották azt, amire panaszkodtam
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Linux haladóknak
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- iPhone topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- További aktív témák...
- Iphone 16 PRO 256GB Titanium BLACK - Garanciás - Akku: 94%
- Esport Gaming PC (Intel i5-9400F, 32GB RAM, RTX 2060, 500GB SSD) Eredeti Windows11 Pro
- Gamer PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB RAM/1TB NVMe/850W
- MSI GeForce RTX 4080 SUPRIM X 16GB - Garancia
- SONY FA-WRC1M Vezeték nélküli rádiós vezérlő
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922, 100% Akkumulátor
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

(drága a számomra elfogadható hangtechnika, digitálisban pedig kétszer annyi, és amikor a Creativ SB-live hangkártyára fujjoltam akkor is hülyének néztek az ismerőseim, de érdekes nálam hallották azt, amire panaszkodtam
)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)