Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- Napkollektor - csak úgy
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Krill77
őstag
válasz
gabikiraly2 #219 üzenetére
Ezzel semmi baj. De ne mocskolj.
-
Krill77
őstag
válasz
gabikiraly2 #217 üzenetére
"Általában ott is megkérdőjelezik amit írsz. "
Hol vannak ezek? Tényeket. Ne lozungokat. Sorold kérlek. De figyelj. A topicokban info csere zajlik. Soha nem mondtam, hogy én vagyok az egyetemes igazság.
" Kapásból elutasítasz olyan terméket, amit nem is hallottál, de még látni sem láttál soha." Sorolj az par ilyet kérlek.
(Ha a vsonicrol beszélsz- hallottam. )"Olyan tesztekre támaszkodsz és olyan oldalakra amiket a füles topicban csak fenntartásokkal ajánlanak mások...."
Errol kerhetnék pár bizonyitékot?Döbbenetes, h sértődöttsegbol kapálozol es képes vagy visszalapozni míg ovis módjára nem tudsz bele kötni az emberbe.
A legszomorubbak ezek az ostoba altalanosítások. Csak mert te igy gondolod.. Igy kell mocskolni embereket.
(- hagyd, hülye, mashova is hülyeségeket ir" - ezzel le is van tudva..) -
Krill77
őstag
válasz
gabikiraly2 #215 üzenetére
Nyilván azért állsz be mellé - ellenem - mert már a kezdetben szembe mentél azzal amit írtam. De ha mar igy mocskolsz, idezz kérlek mi fájt annyira a füles topicbol "egy-két" oldalon belül? Annyira óvodás ez a álljunk össze ellene dolog.. Több felvetésre sem kaptam választ csak fikázást. Itt is vissza olvashatsz par kommentet. "szerintem" es hasonlók.
(soha nem bírtam az ilyen "kívülről bele szállok a masikba csak mert megsértodtem" stilust. En érvekkel leírtam, h miért "átlagos" a bw fules. Ennyi volt s bűnöm, meg h nem ajánlom. Szörnyű..) tiszta dedo komolyan mondom.. -
Krill77
őstag
válasz
gabikiraly2 #125 üzenetére
"Csak azért furcsa számomra, mert egy olyan cikkhez születnek ilyen és ehhez hasonló hozzászólások, ami épp erről szól."
Ezt nem értem. -
Krill77
őstag
válasz
gabikiraly2 #118 üzenetére
"Mindenki tisztában van azzal, hogy drágábban lehet jobbat venni."
En nem errol beszélek. Hanem van olyan aki sorba rendeli a 2-3 ezres kategóriát pedig abból az pénzből tényleg komolyat lehet előre lépni. -
norbert1998
nagyúr
válasz
gabikiraly2 #118 üzenetére
Ez így van, továbbá a cikk legtöbb szereplője mind kiváló termék az ő hangzásvilágában. Pl kiegyensúlyozott hang mellé szerintem kiváló az ED9, ha egy kis térérzet is kell, és kompromisszumot is tudunk kötni, akkor pedig a ZS3. Basshead-nek is sok megfelel a cikk darabjai közül, hiszen arra a célra nagyon jók,hogy "basshead-kedjünk" velünk, pl a JBMMJ a driver flex ellenére a legjobb basshead-es szerintem, a csapatban, de az sokakat zavarhat, hogy zörög a membrán, és még többeknek túl sok lesz a mélye.
De az az egy biztos, hogy a megvásárolt fülesek mind tesztek és vélemények alapján lettek kiválasztva, mint esélyesek arra, hogy megfelelőek legyenek számomra, illetve nagyon jó értékeléseik voltak.
KengelRoland
Így van, a víz alatti érzés valóban a rossz minőségű vagy kialakítású fülesek nyomásproblémájára utal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- AnTuTu-ban is odapörkölt az Xring O1
- Monitorkalibráló eszközök
- Házimozi belépő szinten
- Tőzsde és gazdaság
- Computex 2025: mindenkinek elérhető AI szuperszámítógépeket vizionál az NVIDIA
- Windows Insider Program
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- Google Pixel topik
- Megint elérhetetlen a Fortnite az iPhone-okra
- További aktív témák...
- Lenovo 8-9. Gen. i3-i5-i7 CPU / 8-16 GB DDR4 / 256-512 GB SSD / Win 11 + 1 év Garancia + Számla!
- Microsoft Xbox Series X 1TB + Diablo IV (BONTATLAN)
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 32GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Alkatrészek eladók!
- Modolt Keychron V3 MAX (magyar) + Keychron Q0 MAX egyben
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- Bomba ár! Dell Latitude 5320 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest