- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- bitpork: Meglátjuk mit hoz a jövő
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
newbeet
újonc
-
105kacsa
őstag
-
newbeet
újonc
Sziasztok, új vagyok itt s egy THL T11 boldogtalan gazdája vagyok. Történések röviden: 4 hónap után a teló úgy tűnt meghalt, néha elindult egy kicsit - egy haver - rossz az aksi - rendelés - ezzel sem megy - elviszem gsm service - elindítja...ja custom rom..biztosan elb..altáztam - felnyomott rá valamit nagy nehezen - nem megy továbbra sem - közben rájött, hogy mindez felesleges volt, mert hibás volt az lcd panel csatija - rendelés - felrakja - prímán megy mondja.. - hazahozom, kamera nem megy, simet nem észleli, gondoltam majd újra felnyomok rá egy custom romot, hátha megjavul.. _tégla_ :-( visszavittem, helyehozta ... MSM L ROM , firmware 105 kacsa.. de továbbra sem megy a kamera és nem észleli a simeket s ez mintegy 6 hónapig tartott. Nem tudom eldönteni, hogy most szoftveres vagy hardveres hiba lehet...meglátások
-
105kacsa
őstag
-
jingli
csendes tag
-
105kacsa
őstag
-
Max78
csendes tag
Nagyon jó ez a rom, már csak egy jó kamera modul kellene. A boot animációt hogy lehet lecserélni?
-
whoiam111
újonc
Köszi, minden megy szépen, bár a rootolás kicsit nehezen jött össze, de onnantól ment minden mint a karikacsapás!

Az intézőben én csak akkor láttam úgy a telefont, ahogy a kép mutatja, ha médiaeszközként választottam ki.
Köszi mégegyszer!

-
szucs2
tag
Köszönet a leendő T 11 használók nevében.
-
Senator
aktív tag
Szép munka Háp-Háp

-
Vismajor17
csendes tag
-
105kacsa
őstag
Csak az apk-t kell visszaállítani adatokat nem
-
Vismajor17
csendes tag
-
105kacsa
őstag
Igen rakd fel újra, úgy ahogy kell és jó lesz
-
105kacsa
őstag
-
Vismajor17
csendes tag
-
apalaci
csendes tag
-
105kacsa
őstag
Az előbb küldtem 2 sms-t amit meg is kaptak.A címtár probléma szintén nincs

-
Vismajor17
csendes tag
Oh, és még egy gond, sms-t sem lehet írni
"Az alkalmazás nincs telepítve." -
Vismajor17
csendes tag
-
105kacsa
őstag
Xposed Telepitő van beépítve, ebben kell a GravityBox-ot letölteni ahogy a leírásban van
-
Max78
csendes tag
Tényleg nem kötekedésből, de 3. sorban mentésed helyet menésedet írtál.
-
Vismajor17
csendes tag
-
Vismajor17
csendes tag
-
Vismajor17
csendes tag
Még szerencse, hogy így is fellehet rá tölteni a recovery-t

Na, már installálja is az új ROM-ot
PP -
105kacsa
őstag
Gyári recovery-t soha nem lehet használni egy telefonon sem.Frissítem az összefoglalót
-
Vismajor17
csendes tag
Na, gyári recovery-vel meg is állt a telefon

(esetleg befrissítheted, hogy a gyári recovery-vel nem biztos, hogy működik az új ROM felrakása, asszem Indiant is így járt..) -
Vismajor17
csendes tag
Köszönet az összefoglalóért! Nagyon jó munka, részletes, áttekinthető

-
105kacsa
őstag
-
Max78
csendes tag
Hát ez szuper. Most már csak utánna kell olvasnom ezeknek a gravity, xposed stb.- nek. Köszönet a munkádért!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Motorola edge 50 pro
- Dell Pro 14 PC14250 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- EliteBook 840 G11 14" FHD+ IPS Ultra 5 125U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DJI Mini 3 pro Fly More Combo RC drón szett 2 akkuval +extrák
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

PP