- skoda12: Webshopos átverések
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sbazsi
veterán
válasz
Minstrel #1166 üzenetére
Ismét köszi.
És ezt a kamerát hogy tudom rögzíteni? Gondolom nem csak a képminőségre van jó hatással, hanem az üzemidőre is, mert a kamera külön akksiról megy. És ahogy írtad, tudom máshol is használni, pl kocsiban, menet közben.
Jól sejtem, hogy innen mindegyik jó, mármint amit enged a pénztárca? Vagy inkább innen?Közben erősen sasolom a kocsikat is. Ebben az esetben a kamerát feleslegesnek érzem.
Itt az első 4 ha minden igaz, ugyanaz, csak más a "doboz"
Nem vagyok járatos a témában, ez mit jelent:
"The reduction Gear of this car are fragile parts,recommend to prepare some as reserve spare parts"
Az ok, hogy valami sérülékeny, készüljek pótalkatrésszel, ez volna az? (ami nem mellesleg fémből készül, és csak egyszer kell cserélni?
Ezekben mennyire macera az akksicsere? Vagyis egy komplett, otthoni "műtét", csavarhúzókkal, vagy kb mint egy sima telefonban egy akksicsere?! Avagy érdemes berendelni mondjuk egy ilyet? Persze ha nem is rögtön, de hogy ne csak 10 perc legyen a mókaKicsit off: banggood.com mindent tracking numberrel küld?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Adok-veszek tilos a fórum területén.
Használd Hardveraprót erre!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-H GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman ZM-T7 Corsair 550W
- BESZÁMÍTÁS! MSI GE75 Raider 9SF 17 Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest