Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lmh

őstag

Itt talán kreatív emberkék is vannak, lehet tudna valaki segíteni. Igazából piszkosul primitív a problémám :P
    Szóval: van nekem egy razer deathadder egerem, amihez anno vettem egy csomag hyperglide-ot, mert már nagyon a hasán csúszott az egér a lapos gyári talpak miatt. Elkezdtem kicserélni a tappancsokat ( 3 ponton fekszik az egér ), de az egyik új glide-ról valahogy olyan bénán sikerült leszednem a tapadó-felületet védő felső fólia részt, hogy nem a talp és a fólia közé nyúltam hanem a kerámia és a tapadó rész közé, ami folyományaként sikeresen leszedtem a tapadó réteget a glide-ról és így nem tudtam felrakni az egérre.
    Mielött idegrohamot kaptam volna, szerencsére 2 set van egy ilyen csomagban, ugyhogy a másik setből felhasználtam az egyik darabot.
    ( mellékszál, hogy utána 2 héten belül elromlott az egér és garanciába cseréltem, uh elveszett a jókis glide-al együtt az egér :P )
    Na most az új egerem is elérkezett arra a pontra, hogy cseréljek glide-ot rajta. De a setből ugyebár 1 hiányzik :S
    Gondoltam lecserélek a 3-ból 2-t, az alá amihez már elhasználtam az alkatrészt meg berakok valahogy valamit:P Na ez itt a kérdés, hogy hogyan és mit? valami egyszerű sufnituning megoldás kéne :P
    Bár lehet 3/2 új glide-al is eléggé magas lesz az egér ahhoz, hogy normálisan csússzon...
    Amúgy adtak a kis hyperglide csomagba egy sárga kartonlapocska szerű valamit, amiről fogalmam sincs, hogy micsoda :S Erről tud valaki esetleg valamit?

Előre is köszönöm :R :R

Új hozzászólás Aktív témák