Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- WhrlpoolMind: Amikor vízre oldódó festék van a vízautomata karján
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbszt
tag
Sziasztok
Kis segítség kellene Rpi4 raspberry os + kodi 8gb sd meghizot a rendszer elfogyot a tárhely hogy tudok tárhelyet feszabaditani? semilyen más adatot nem tettem rá.
-
norbszt
tag
Ma elkészült sufni tuning felül a cput alul az ssd hűtjük.
-
norbszt
tag
Sziasztok
Segítség kellene adott egy Rpi 4 Raspbian oprendszerrel (kodi már telepítve)
hogy tudnám azt megoldani hogy az egyik hdmi kimeneten a kodi képe mennyen, a másikon a feh "diavetítő"?DISPLAY=:0.0 XAUTHORITY=/home/pi/.Xauthority /usr/bin/feh -q -p -Z -F -R 60 -Y -D 15.0 /home/pi/Pictureserre ezt a hibát kapom : feh ERROR: Can't open X display. It *is* running, yeah?
feh -q -p -Z -F -R 60 -Y -D 15.0 /home/pi/Picturesez pedig a kliens gépen indítja a dia vetítést.
Valaki tudna nekem megoldást vagy merre keresgéljek.
-
norbszt
tag
Sziasztok
A portainer hol tudom beállitani hogy ne lehesen neten elérni csak localba mennyen. Kezdő vagyok.
-
norbszt
tag
Sziasztok
Van egy Rpi4-em és lenne egy kérdésem elindítom a kodit megy rendesen, de viszont vnc keresztül nem tudok semmit csinálni míg fut a kodi, a kurzort tudom mozgatni de kattintani már nem, vagy inkább nem nyit meg semmit, ez normális vagy beállítási probléma? A pi3on simán tudtam vnc keresztül pl.: egy terminált megnyitni, fálj kezelő stb.
-
norbszt
tag
Sziasztok
Lenne egy problémám Raspberry pi 3-al
A rendszert egy 60gb hdd ről (1 particio 1gb boot, 2 partició 14gb rootfs, 3 partició 41gb adat) klónoztam egy 1Tb hdd re, a harmadik partíciót leformáztam egy üres partíció de mégis hiányzik róla 40gb. Partíció programban látom hogy 40gb elfoglal valami, de piben tök üres.
Mi hozza létre? hogy tudom törölni? -
norbszt
tag
válasz
cinemazealot
üzenetére
Szia
Nincs, de az osmcben se állítottam be
-
norbszt
tag
Sziasztok
Lenne egy kérdésem:
Van egy rpi3-om, és felteszem az osmc-t, akkor képes lejátszani dvd isoból a filmet, ha viszont rasbian+kodi párost, akkor nem, csak a hang van kép pedig marad a dvd menün, mi lehet a hiba?
Új hozzászólás Aktív témák
- Garmin topik
- iPhone topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Formula-1
- Amazon Fire TV stick/box
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen notebookot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
- További aktív témák...
- Dell OptiPlex 3010 MT , i3-3240, 8Gb RAM, 256GB SSD- KIS HIBÁS!!
- Zotac Magnus One barebone számítógép Core i5 processzor, 32 GB memória és RTX 3060 VGA kártyával
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F Gamer MAX PC 10X4.6GHz 32GB DDR5 1.0TB SSD NVIDIA RTX 3060TI 8GB DDR6 2ÉV GAR
- HP Z440 GAMER OPTIMUM WORKSTATION PC 4X3.6GHz 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB DDR6 WIN11 1ÉV GAR!
- Szupergyors Core i7 7700 FSC P757 TOWER SSD PC 4X4.0Ghz 16Gb DDR4 512Gb SSD DVD WIN11 1Év GARANCIA!
- TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 i7 14700KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070S 12GB Be Quiet! Pure Base 501 750W
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
wassermann