- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Doky586: Windows telepítés utáni beállítások
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Pajac: Hawking
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Amazfit Stratos - a hosszútávfutó vagányossága
- Így lehet kiszúrni, ha kamu AirPods fülest akarnak eladni neked
- Hatalmas telepet és fizikai ventilátort kaptak az új Oppo-k
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Capricornus
aktív tag
Ehh, lejárt a szerkesztési idő.

Ez volt a megoldás, ha a deluged nem próbál meg elindulni bootkor, akkor kapok végül promptot.
Köszi!
-
Capricornus
aktív tag
Sziasztok!
Van egy Raspberry 3 model B-m, raspbian 9.8-al és nemrég vettem egy TV-t. Gondoltam rádugom és pl. használom steamlink-ként. Viszont van egy olyan gondom, hogy sehogy sem akar grafikus felületre bootolni a cucc. Sőt, konzolt sem kapok bejelentkezéshez, csak a bootolás során kiírt dolgokat látom. Próbáltam végigzongorázni a ctrl+alt+F1---F12-t, de semmi, csak az F1-en látom a bootkor kiírt dolgpkat, de ott sem kapok promptot.
A raspi-config-ban is beállítottam már konzolos bejelentkezést és azt is, hogy indítsa el a grafikus felületet, de ugyan ez. Még az automatikus bejelenetkezést is beállítottam már, de semmi.
SSH-n keresztül simán be tudok lépni és x2go-val is, úgy indít grafikus felület, de ez ugye most engem nem segít ki.
Próbáltam guglizni is, de mindenhol az volt, hogy raspi-config-ban állítsam át a boot-ot. De ugye azt már próbáltam.
Esetleg valakinek ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
- Fogyókúrával kínálnak több tányért a Toshiba új merevlemezei
- Konteó topic
- Autós topik
- Elkalapálta a snapdragonos Galaxy S26 az exynososat
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Építő/felújító topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M700 i7-6700T 16GB DDR4 256GB SSD Wifi
- Fehér konfig - i7-4790k/ROG Strix GTX 1070/Wifi/Rengeteg új-dobozos alkatrész/AJÁNDÉK Resident Evil
- Komplett Gamer PC Intel ultra 265kf, 5070 Ti, 32GB RAM
- Új, Gamer félgép - GIGABYTE B650 + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + TH Assassin 120 SE
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4635
- Új Asus ROG Zephyrus G14 OLED 2.8K G-Sync 120Hz Ryzen9 270 32GB 1TB Nvidia RTX 5070 8GB W11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

wassermann