- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
válasz
Véreshurka #38343 üzenetére
Nekem teljesen mind1, hogy mi az, milyen márka stb...
Ezt szeretném elérni:
Bekapcsolom, az utolsó online rádió adás elkezdene szólni, majd a távirányítóval váltogatom a már betanított csatornákat mint egy alap tv-n. Ez az elképzelés.
A lehető legolcsóbban, legegyszerűbben.
-
Predator2
addikt
Hmmm... nem tudom elképzelni, hogy ez hogyan működne a mindennapokban.
Kijelző nélkül hogy tudnám kiválasztani a rádiókat? Először még oké, hogy beállítom egy telefonnal, de szeretném ha utána erre nem lenne szükség.Bekapcsolom, az utolsó online rádió adás elkezdene szólni, majd a távirányítóval váltogatom a már betanított csatornákat mint egy alap tv-n. Ez az elképzelés.
Én lennék a kísérleti nyúl, de ez az elképzelés anyum "terve" alapján született meg.
Neki viszont fontos, hogy egy végtelenül egyszerű ketyere legyen. -
Predator2
addikt
Helló
Szeretnék egy olyan kütyüt vásárolni/építeni amivel online rádiókat wifin keresztül tudnék hallgatni. Ne legyen beépített akkumulátoros, és hangszórója se legyen, mert egy régebbi hifitoronyra lenne rákötve. Amit szeretnék, hogy akár önállóan is (telefon nélkül) működjön.
Nem gond ha telefonnal kell megtanítani, vagy pár beállítást megcsinálni, de ha ezek megvannak utána működjön önállóan. Egy alap távirányítót szeretnék hozzá, ha ez nem dobná meg nagyon az árat.Mit kell ehhez megvennem? Kb mennyi lenne árban? Nem vagyok programozó, valami egyszerűbb megoldás kellene, amit átlagos földi halandó is megtud csinálni.
THX
-
Predator2
addikt
Helló
Tudnátok nekem olyan "kötelező" olvasmányt linkelni (magyar nyelven) amiből megtudhatnám mire is használhatnám eme remek kis ketyerét? Miket érdemes megvásárolni hozzá stb...
Ha jól tudom média lejátszót (is) lehet belőle építeni. Kíváncsi lennék mit, hogyan.THX
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Motoros topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Temu
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- i7 8700/ RX6500/ 32GB DDR4/ 512GB m.2/ garancia/ ingyen foxpost
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Samsung Galaxy S23 Ultra , 8/256 GB , Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS TUF Gaming F16
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest