- lezso6: Nem látszik a kurzor Chrome alatt a beviteli mezőkben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Argos: Szeretem az ecetfát
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
wmati
addikt
válasz
Proci85 #5716 üzenetére
Számítógépes dolgok árából tudok kedvezményt adni egér,monitor, málna pc stb Számla az én nevemre szól vásárló kap egy számla másolatot ott helyben vagy később digitális formában. Ezt használhatja ha garanciás gondja van. 10% kedvezmény a számlán lévő bruttó összegből jön le. Tehát ha a számládon bruttó 2000 ft akkor neked csak 1800 ft kell fizetned és így tovább. Nyilván ez akkor éri meg a ha valaki nagy tételben vásárol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Porszívók - akkus és klasszikus vezetékes
- Synology NAS
- Path of Exile (ARPG)
- Háztartási gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple Music
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest