- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atesss
addikt
Én 7" hivatalos gyári kijelzőt építettem már be régebben, van egy saját darabom is (kvázi fejlesztéshez, illetve "bemutató" darabnak amivel külső kijelző nélkül tesztelhető lehet egy szenzor vagy funkció vagy bármi), meg most is van ahova csinálok egyet épp (szabadulószobába).
Hát ez a kijelző nem olcsó. Ellenben elég jó, én tudom ajánlani, szerintem megéri a felárat. Főleg hogy mini kijelzőket is néztem nemrég, és hát minden horror árú lett, ha egyáltalán kapható (pl. HEStore-on ez a "átlagosnál hosszabb beérkezési idő jelezve a termékre"...).
Stabil elektronikailag/SW-esen (segít gondolom a dedikált csatlakozó).
Mechanikailag is erős, fasza rögzítési pontok gyári műszaki rajzzal (CAD-be átdobható kapásból), érintőfelület is szerintem rendben van ha nem egy mai új okostelefon érzékenységét várod el.
Méretéhez képest mai szemmel már nem a legnagyobb a felbontása, de ez az esetek 95%-ában nem gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Formula-1
- Google Pixel topik
- BestBuy ruhás topik
- Opel topik
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- További aktív témák...
- DDR5 GAMER: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT/6800/9060XT +Új 16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dizájnos Acer Predator AmD Fm2-es Esport-Pc Eladó , Számla-Ready !!
- Gamer PC - i5 12400f, RTX 3080 és 16gb DDR5 + GARANCIA
- MSI MPG B550 GAMING PLUS Alaplap + AMD Ryzen 5 5600X
- ASUS TUF Gaming Z690-PLUS WIFI Alaplap + Intel Core i7-12700K
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest