Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azbest
félisten
válasz
Pulsar
üzenetére
Hát ha ugyanaz a rendszer ugyanazzal a kártyával másik ugyanolyan piben jó, akkor a pi a ludas.
Nekem volt egy régi made in china b, amelyiken hibás volt az smsc chip forrasztása. Melegedéskor vagy hozzáéréskor remekül fagyott. Futás közben ha tapogattam az smsc chipet, akkor eldobta a fájlrendszert. Persze előtte levezettem a feszültséget egy radiátoron, szal nem szikrázással

Múltkor vettem egy gázpákát és azzal ügyesen átmelegítettem, láttam hogy megolvad a lábainál az ón (a környező alkatrészeket alufólia gombócokkal óvtam). Azóta nem volt hiba, pedig direkt piszkáltam. Gagyi pákával nem tudtam így újramelegíteni, részben ezért is vettem inkább gáz égőset. Ez ilyen, rosszabb már nem lesz alapon történt

Sütős melegítést inkább nem próbáltam, mert félő hogy elfolynának a műanyag alkatrészek vagy lepotyog valami.
(#21674) Petike168
én még nem próbáltam, ha sikerül írd meg ide a tapasztalatodat
A kodi fórum szerint elvileg lehetséges [link], azt írja valaki, hogy csak annyi korlátja van, hogy a csatorna számozást nem használhatod a backendről, mivel két helyről is jönnek a számok. Így gondolom majd a kodi beszámozza valahogy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- TCL LCD és LED TV-k
- ASUS routerek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Visszakerült a GOG az eredeti társalapítóhoz
- Hálózati / IP kamera
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Eladó Gamer PC: i5-12400F Intel Arc B580 12GB 24GB RAM SSD Dobozos!
- Gamer : RTX 3080 10GB / 16GB DDR4 / Intel i5 12400 / 1TB NVME SSD /
- ELADÓ Gamer Konfig
- GAMER PC - GTX 1080Ti - Ryzen 2600X - 48 GB DDR4 - 512 NVME SSD / 1000W
- -42% ÚJ Lenovo ThinkCentre M70s G5 SFF: i5 14500 14mag, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD, ÚJ HU bill + egér
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

wassermann