- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
-
LOGOUT
Amit érdemes tudni a Raspberry Pi-kről:
A legelső változat 2012-ben jelent meg. Pici, olcsó és nagyon alacsony fogyasztású, hobby-célú kártyagép. Felépítése ARM alapú, nem PC-architektúra, hanem kb. egy régi mobilhoz hasonló. Nagyon sok mindenre használható! A Linux-nak és a magas eladási mennyiségnek köszönhetően jelentős fejlesztőtáborral rendelkezik.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Blaise
veterán
válasz
djherby #19431 üzenetére
+asysoft
Igen, konkrétan vállalhatatlan az az oldal, cikkszám alapján kellett keresni
2525225 RASPBERRY-PI - RASPBERRYPI-MODB-1GB - RASPBERRY PI 3 MODEL B
2519567 RASPBERRY-PI - RASPBERRY-PI3-CASE - ENCLOSURE, RASPBERRY PI 3, WHITE / RED
2520785 STONTRONICS - T5875DV - PSU, RASPBERRY PI, 5V, 2.5A, MULTI PLUGEzt a pakkot rendeltem a megjelenés napján (feb 29) aztán telefonon szóltak hogy március második hetében jön majd meg, ~18.600 Ft volt a teljes csomag, Bp-n ingyen házhoz hozták.
Figyelem! A weboldalukon nettó árak vannak, szóval 1,27-el kell majd szorozni hogy megkapjátok a végösszeget.
-
rolio1
tag
válasz
djherby #19431 üzenetére
Sziasztok
Nem engem kérdeztél, de nekem is tegnap jött meg a pi3-as, szintén az FDH-tól. Én egy házat vettem hozzá így fizettem 15350 Ft-ot, Pesten ingyen ki is hozták.
Az FDH oldalán a keresőbe beírod a termék cikkszámát, pl. pi3-2525225 és kosárba rakod (be kell írni, hány darab, úgy teszi be) innen továbbmész a megrendelés feladásra, kitöltöd a kért adatokat, és ennyi. Kapsz visszaigazoló emailt és hívni is fognak, mert az ára pár száz forinttal magasabb, mint az oldalon.
De most nincs készleten, pedig tegnap érkezett 150 db...Remélem tudtam segíteni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Megaport gaming pc + billentyű
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged