Hirdetés

2024. április 26., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Rainbow Six: Siege

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:54

LOGOUT.hu

Rainbow Six Siege

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3001) atainprison válasza L_YKing (#2998) üzenetére


atainprison
senior tag

Azt honnan szűrted le, hogy a magyarok többsége acoggal egy shield mögül camppel? Már erre is van statisztika vagy mi?
Ha szerinted acog-hoz nem kell skill, ajánlom figyelmedbe serenity17 videóit, ő elég sokat használja. Majd, ha Te is az ő szintjén leszel a játékban acog-gal, elhiszem, hogy nem kell hozzá skill. No offense.

[ Szerkesztve ]

(#3002) Bjørgersson válasza L_YKing (#2998) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Ezt mindet abbol sikerult leszurnod, hogy az ACOG a kedvence? :D

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#3003) xtro válasza L_YKing (#2998) üzenetére


xtro
aktív tag

gyurkikrisz :K

(#3004) L_YKing válasza Bjørgersson (#3002) üzenetére


L_YKing
addikt

Ezt mind a magyar r6siege csoport (2000fő kb) videóiból szűrtem le. Plussz a streamek. :(

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#3005) Zedz


Zedz
addikt

Látom ömlik a só... :DDD :DDD

(#2997) svensson:
Tudjuk, a Te igazságérzeted nem engedi, hogy valaki leírja a véleményét a topikban, aki meg mégis, az bassza meg. Nem kell mindig a tudtunkra hozni. :)

(#3001) atainprison:

Ha szerinted acog-hoz nem kell skill, ajánlom figyelmedbe serenity17 videóit, ő elég sokat használja. Majd, ha Te is az ő szintjén leszel a játékban acog-gal, elhiszem, hogy nem kell hozzá skill. No offense.

Szóval L_YKing kolléga nem szarozhatja az ACOGot mert nincs serenity17 szintjén, de te beszólhatsz neki XY rangról? Most valami olyasmit kellene erre írnom, hogy majd ha meglövöd a fórumtársunk, akkor számít a véleményed, addig pedig illik csak olvasni a topikot? Vagy mi? ;]

[ Szerkesztve ]

(#3006) Bjørgersson válasza Zedz (#3005) üzenetére


Bjørgersson
félisten

Ugyan... kollektivan bassza meg mindenki. :D

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#3007) atainprison válasza Zedz (#3005) üzenetére


atainprison
senior tag

Vagy a látásoddal vagy szövegértéssel van nem kevés gondod. Hol írtam, olyat, hogy nem szarozhatja le? Ha neki nem tetszik az acog, akkor használ mást, bánom is én, egyáltalán nem érdekel. Viszont azt kijelenteni, hogy az acog (eredményes) használatához nem kell skill, nettó baromság. A serenity17 példát pont azért írtam, mert a videóin látszik, hogy nem kevés reflex (gyakorlás, ügyesség, stb.) kell a magas szintű használatához. Ennyi.

(#3008) Zedz válasza atainprison (#3007) üzenetére


Zedz
addikt

Hol írtam, olyat, hogy nem szarozhatja le?

Maaaajd ha Ő is azon a szinten lesz. Na majd akkor mondhatja! Addig aztán ne, mert bizony nem lövi meg úgy mint serenity17! Érted a lényeget? :)

Miről szól ez az egész? Arról, hogy az ACOG-ot általában úgy használják, hogy keresnek egy spotot, Narnián keresztül átzoomolnak, majd vagy ellőnek vagy nem. Serenity17 nevű istened nem az ACOG használatra készült születése óta. Nem ez volt a jele az oviban, sőt még reflex fejlesztő különórákra sem járt, hogy eredményesen tudja használni.

Mivel gondolom Te is játsszol a játékkal, így érzed, hogy a jó reflex bizony-bizony kulcsfontosságú az eredményes játékhoz. És ez minden fegyverre, scopera, de még az utolsó rozsdás kés használatához is elengedhetetlen. Én is szeretem az ACOGot, használom is, de tény, hogy a legtöbben csak kempelnek vele, és ez az ami idegesítő. Hogy a 13 éves "i fucked your mom" egyszer ellő vele, és megy a "GG EZ". Holott ha lenne egy Holo a fegyverén, amit nem tud olyan távolságból használni eredményesen, már kicsivel több skillt igényelhet. :o :o

(#3009) gyurkikrisz válasza L_YKing (#2996) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

ugyanezt meg tudom csinálni holoval is... gondolom ezt is a konzolos metából szűrted le, ami megmaradt olyan szinten, hogy nem ads-elsz, csak spray&pray.

előbb még a macro volt sátán szüleménye, most meg a szögek lefogása. komolyan mondom, mindjárt kitaláljátok, hogy az elsődleges fegyver is köcsögség, csak a pisztoly.

[ Szerkesztve ]

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3010) vegitossj7 válasza Zedz (#3008) üzenetére


vegitossj7
addikt

Nem egyszer volt, hogy az ACOG ölt meg. Közelre (5-8 méteren belül) inkább hátrány mint előny. Buck fegyóján is kezd elterjedni a holo, annyira durva a recoilja. Az új sight kameráknak már van is értelme, a red dot is használható, de ugye játékstílus... Én Pl. Jégerrel Acog-ot használok, de BB-el mindig red dotot. Nem is beszélve a P90-ről és kb. minden smg-n.

Most nézem, konzol, akkor már mindent értek. :U

[ Szerkesztve ]

Tévedni emberi dolog, de néha velem is megesik.

(#3011) L_YKing válasza gyurkikrisz (#3009) üzenetére


L_YKing
addikt

[link]

Akik pedig lenézik a konzolt mennék pár 1v1-et, mint konzol vs pc. Kíváncsi lennék mit tudnak. :D

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#3012) Zedz válasza vegitossj7 (#3010) üzenetére


Zedz
addikt

Én PC. :)
A konzolos szemforgatás pedig sokmindent elárul. :)

(#3013) Bazsi1987


Bazsi1987
őstag

Gyerekek mindenki nyugodjon le már!!! Kezdünk hasonlítani egy cod topichoz...😁

(#3014) gyurkikrisz válasza L_YKing (#3011) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

az valóban reprezentatív, hogy 2000 ember (feltehetően köztük sok noob) mit csinál.

az pedig megmagyarázhatatlan számomra, hogy attack-ban hogyan campelsz egy shield mögött acoggal.

aki pedig ekkora peeker's adventage-el, ilyen kiterjedt pályákkal, fragekkel, flashekkel, smoke-okkal, drónokkal nem képes egy campelő ellenfelet eltávolítani... az meg is érdemli.

[ Szerkesztve ]

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3015) atainprison válasza Zedz (#3008) üzenetére


atainprison
senior tag

Maaaajd ha Ő is azon a szinten lesz. Na majd akkor mondhatja! Addig aztán ne, mert bizony nem lövi meg úgy mint serenity17! Maaaajd ha Ő is azon a szinten lesz. Na majd akkor mondhatja! Addig aztán ne, mert bizony nem lövi meg úgy mint serenity17!
Azt írtam, hogy én akkor hiszem el, hogy nem kell skill az acog eredményes használatához, majd, ha nagyon magas szinten látom vele játszani (serenity17 csak példa volt, említhette volna meg még pár nevet). Azt, hogy nem szarozhatja le még mindig nem írtam le sehol :D . Mivel mindenkinek egyéni ízlése, technikája van, egyáltalán nem nézem le azt, aki acoggal, holoval vagy épp red dottal szeret játszani.
Érted a lényeget? :)
Hát Te még mindig nem az biztos :D . Én csak arra reagáltam, hogy "Acog... No skill.", ennyi. Hogy a kolléga melyiket szereti használni (vagy épp melyiket tartja szarnak), arra nem reagáltam és nem is akarok.
Serenity17 nevű istened nem az ACOG használatra készült születése óta. Nem ez volt a jele az oviban, sőt még reflex fejlesztő különórákra sem járt, hogy eredményesen tudja használni.
Ezt csak szimplán nem értem miért írtad. Sehol nem írtam még csak hasonlót se.
jó reflex bizony-bizony kulcsfontosságú az eredményes játékhoz. És ez minden fegyverre, scopera, de még az utolsó rozsdás kés használatához is elengedhetetlen.
Ezzel teljesen egyetértek, nem írtam az ellenkezőjét.
de tény, hogy a legtöbben csak kempelnek vele, és ez az ami idegesítő. Hogy a 13 éves "i fucked your mom" egyszer ellő vele, és megy a "GG EZ"
Hát az, hogy téged ez idegesít, az egyéni probléma. Én konkrétan, már egy ideje letiltottam a HUD beállításoknál a chatet, szóval ilyeneken már nem húzom fel magam :) .
Holott ha lenne egy Holo a fegyverén, amit nem tud olyan távolságból használni eredményesen, már kicsivel több skillt igényelhet.
Ez valóban így van campelésnél, de ez miért is probléma? Ha valaki campel és kinyír, akkor ennyi, ő volt a jobb. Pedig a campelőket a legkönnyebb kiszedni csak egy kis drónozás és kommunikáció kell hozzá.

(#3016) xPraetoriaNx


xPraetoriaNx
senior tag

Mondjuk én sose használok ACOG-ot (najó hazudok, Slege SMG-jére tettem amíg lehetett), mert közelre borzalom, annyira távolra (távolról) meg nem szoktam lövöldözni, hogy a "nemzoom" attachmentek ne bizonyuljanak elégnek.

There is no war. Only the harvest.

(#3017) gyuribácsi88 válasza L_YKing (#3004) üzenetére

Régóta olvasom a kommentjeidet, csak két kérdésem lenne. Melyik profi csapatban játszol, milyen bajnokságokat nyertél meg eddig a csapatoddal?

A nyugat a szakadék szélén, de mi egy lépéssel mindig előtte járunk.

(#3018) L_YKing válasza gyuribácsi88 (#3017) üzenetére


L_YKing
addikt

Nem jatszok prpfi csapatban csak van par oram ebbem a szarban. Szoktam jatszani volt pro leaguesekkel (most mar ugye nincs) es jo kapcsolatunk van L7-esekkel Vitalityvel Elevateesekkel. (Mindegyikkel szoltunk neha rankedezni)

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#3019) gyurkikrisz


gyurkikrisz
őstag

A déltuáni ACOG témához. [link] Elég nagy méretű kép

Meg lehet nézni, hogy hányszor hoztak nem ACOG-ot olyan fegyveren, amire ACOG-ot is lehet tenni. "No skill" "szart" :W

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3020) k-adi


k-adi
nagyúr

Gyerekek le lehet nyugodni, ok?

Vitázni lehet, sőt kell is, de személyeskedés nélkül próbáljátok. :R

(#3021) Zedz válasza gyurkikrisz (#3019) üzenetére


Zedz
addikt

BB picken meglepődtem.

(#3022) gyurkikrisz válasza Zedz (#3021) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

még mindig erős operátor. az első headshottol még mindig megvéd.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3023) .LnB


.LnB
titán
LOGOUT blog

Megint nem megy a game. Nem csatlakozik a szerverekhez. Mióta megvettem vagy nem tudok játszani, vagy ha tudok akkor mindenki össze-vissza kilépked. Szóval eddig minden fasza. :)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3024) McNamara válasza .LnB (#3023) üzenetére


McNamara
Ármester

Most nagyon fos! Uplaybe nem enged be, ha csatlakozik akkor a játék buggol be. Ma még egy normális meccset se tudtam játszani. :W

(#3025) L_YKing válasza .LnB (#3023) üzenetére


L_YKing
addikt

A nagy updateok után kb 1-2hétig ( lehet sokat írok, inkább max 1 hét) ilyen szokott lenni. Várj vele, kövi patchel javítanak mindent.

[ Szerkesztve ]

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#3026) .LnB válasza L_YKing (#3025) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

lol! 1-2hét? :D Én meg azért vettem meg mert úgy láttam uborkáék törődnek ezzel a játékkal. :) Lehet kérdeznem kellett volna előbb. Ugyan olyan fatökűek mint a Division esetében is. Sőt mára az Ubi bőven az EA legrosszabb éveit idézi fel bennem. Hihetetlenül tojnak ezek mindenre. (Na jó ezt nem a szerverleállás miatt írtam csak.)

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3027) Zedz válasza .LnB (#3026) üzenetére


Zedz
addikt

Törődnek a játékkal. Gép előtt persze a legkönnyebb szapulni őket, de irdatlan rendszereket kell üzemeltetniük. :)
A hiba a dolog része, az vesse rájuk az első követ, aki nem hibázott még a munkája során.

(#3028) .LnB válasza Zedz (#3027) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Van ellenpélda. Nem is kevés. Ha nem lenne akkor oké. De van pár stúdió, kiadó aki kicsit jobban csinálja ezt.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3029) Zedz válasza .LnB (#3028) üzenetére


Zedz
addikt

Például?

(#3030) gyurkikrisz válasza Zedz (#3029) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Valve Dota 2 :K

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3031) tepenzed válasza .LnB (#3028) üzenetére


tepenzed
őstag

szerintem a blizzardot fogja írni, de az Overwatch is hemzseg a bugoktól egyébként :D

Elég sok játékkal játszottam már, FPS témában nem nagyon tudok olyat említeni, ami igazi ellenpélda lenne

A Dota 2 meg nem tartozik ide, sokkal nagyobb számokkal dolgoznak (playerbase,fejlesztők stb)

Majd ha lesz végre PTR talán minden jobb lesz, bár nem tudom, mennyire lesz sikeres egy ilyen játék esetén

[ Szerkesztve ]

(#3032) L_YKing válasza gyurkikrisz (#3030) üzenetére


L_YKing
addikt

Azzal kell jatszani. :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#3033) xtro


xtro
aktív tag

Nekem csak simább lett... :K asztalról 30mp alatt bent vagyok a rankedben.

[ Szerkesztve ]

(#3034) gyurkikrisz válasza xtro (#3033) üzenetére


gyurkikrisz
őstag

Lehet a RAM miatt :) én kiszedtem a játék intro videóit is, úgy sokkal gyorsabban indul.

A tuning a kisfiúk alap órajele. | i5 6500

(#3035) Bjørgersson


Bjørgersson
félisten

Mira bugra átmeneti megoldás

As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility...

(#3036) El Gringo


El Gringo
senior tag

ami feltűnt, hogy a jäger jobban elkapja a fuze cuccát. Alig esik be 1 darab

ł----ł Myprotein regisztrációs kód belépésnél: 7UAY-R1 ł----ł Crypto.com meghívó (50$) ł-ł Revolut-meghívó (VISA ingyen posta) ł-ł CURVE meghívó (5 angol font ajándékba + MasterCard ingyen posta) PRIVÁTBAN ł----ł 5% iHerb kupon: LQV119

(#3037) .LnB válasza tepenzed (#3031) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nagyon meglepődnél ha megtudnád, hogy egy maréknyi csapat dolgozik a Dota2-n. 8 ember körül ha jól emlékszem. De az fix, hogy minden balance patchet icefrog egymaga gondol ki.

Az OW-ben lehet voltak bugok. De én arról beszélek, hogy nem mennek a szerverek. Pont "csúcsidőben". Maintenance-et nem ilyenkor kell csinálni, jó mondjuk ez nem előre tervezett volt gondolom.

[ Szerkesztve ]

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3038) tepenzed válasza El Gringo (#3036) üzenetére


tepenzed
őstag

helyes :D, elegem van már a fuze playerekből :DDD

persze én is azzal vettem el az ingyen hétvégesek kedvét a játéktól :B

[ Szerkesztve ]

(#3039) Zedz válasza .LnB (#3037) üzenetére


Zedz
addikt

Mondjuk ha csak a For Honor Open bétától kap 140 ezer ütést a szerver, akkor megértem, hogy kicsit túl vannak terhelve a vasak. :DDD :DDD

Dota 2, Rainbow ... stb dev teamek nem egyenlőek ezeknek a robosztus nagy dög rendszereknek a fejlesztőivel / üzemeltetőivel. Teljesen más szakma a kettő. :N

(#3040) .LnB válasza Zedz (#3039) üzenetére


.LnB
titán
LOGOUT blog

Nézd meg légyszíves mire válaszoltam előbb.

„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”

(#3041) Zedz válasza .LnB (#3040) üzenetére


Zedz
addikt

A szerveres részére válaszoltam. :)
A második részt broadcastoltam. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#3042) Gaboo007 válasza Zedz (#3041) üzenetére


Gaboo007
aktív tag

Meghaltak a szerverek? :)

(#3043) SenorDave válasza Gaboo007 (#3042) üzenetére


SenorDave
tag

Nálam már működik.

-PS3/4 gépek tisztítását, pasztázását vállalom. 3 kerület .Írj bátran!

(#3044) L_YKing


L_YKing
addikt

Tegnap történt egy fura cucc:

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#3045) Zedz válasza Gaboo007 (#3042) üzenetére


Zedz
addikt

Tegnap az egész uPlay. Most nem tudom mi a helyzet. :)

(#3044) L_YKing: Ez rendesen jól néz ki! :D

[ Szerkesztve ]

(#3046) L_YKing válasza Zedz (#3045) üzenetére


L_YKing
addikt

Buck kiköpött blacksanta. :DDD

Visca el Barça! Mes Que Un Club!

(#3047) Zedz válasza L_YKing (#3046) üzenetére


Zedz
addikt

Dark Souls: Modern Warfare. :DDD

(#3048) tepenzed válasza L_YKing (#3044) üzenetére


tepenzed
őstag

ez még háttérképnek is jó lenne :D

(#3049) Tibtobi


Tibtobi
tag

Hali! A játék által kiírt NAT type-nak van valami jelentősége? Ping, lag? Egyedül csak a strict típusra találtam megkötéseket.

(#3050) xtro válasza L_YKing (#3044) üzenetére


xtro
aktív tag

Redditre hátha rákap a nép.

Útvonal

Fórumok  »  PC játékok  »  Rainbow Six: Siege
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.