Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ezsolti
tag
válasz
liksoft
üzenetére
Nem, nem én tudom, hanem mások tapasztalatai alapján vontam le ezt a következtetést!
Lényeges különbség!
A legkisebb plusz, felesleges terhelést sem akarom ha egy mód van rá! Az FSX-nek pont a processzorra van a leginkább szüksége. Azon múlik minden lényegében.
A te tapasztalatod szerint ha alaplapi vezérlővel oldom meg akkor lényegében ugyan ott vagyok ahol a szofveres megoldással. Egy jó megoldás létezik ez pedig a drága raid vezérlő megvétele.A kérdés az, hogy van-e értelme beruháznom egy ilyen vezérlőre és, hogy azzal a 2db samu ssd-m működne-e?
Vagy inkább a két "rosszabb" megoldás közül válasszam a jelen pillanatban kézenfekvőbbet, a win7 lemezkezelője által kínált lehetőséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Probook 440 G10 - i3-1315U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I W11 I Cam I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest