- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- gban: Mentett Pentium 1 alaplapok
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kvazár
őstag
válasz
Teasüti #6139 üzenetére
Esetleg tudnál valami módot mondani, hogyan tudnám letesztelni, hogy a vram, vagy vga okozza-e a gondot? Most épp elindult a gép, és megy az ellenőrzés, és javítása a raid tömbnek, tehát csak utána fog majd menni.
Anno egy régi gépemmel volt hasonló gondom, mert a vga hűtő cseréje nem éppen sikerült a legjobban. Passzív bordát nem pasztáztam be rendesen, de utána újrapasztáztam jó bőven, és máris megjavult. Most egyből kiszedtem a karit megnéztem rajta a blokkot, de rendben volt. A vidkari mozgatása óta meg már csak fagyi van/volt, és nem látok át az ablakokon, meg nem is vibrálnak. -
Kvazár
őstag
válasz
Teasüti #6139 üzenetére
Bocsi, nem akarlak megbántani, de ez a mondat most nem igazán állja meg a helyét:
"(btw ezért ragaszkodom a kiváló minőségű tápokhoz, ez az egyetlen egy olyan alkatrész a gépekben, amin tilos spórolni)"Előző tápom, egy Enermax ECO 80+ . Csere oka: egy nagy rakat sz@r az a táp!!! Menet közben hullanak el a vinyóim mellette. Alap esetek: a miroros vinyón 110 gyenge szektor van!!!
Megy a gép és egyszer csak 1-1 vinyóm eltűnik, mintha kihúztam volna. Vagy csak simán nem lehet elérni mert a "lemez nem elérhető". Volt már minden: vinyó csere, sata kábel csere, másik ág, másik sata vezérlő, a hiba állandó volt.
Amire cserélve lett meg egy COOLERMASTER Silent Pro Gold 600W.
Azt hiszem ezek nem a futottak még kategóriába tartoznak.Low level format előtt a raid tömböt fel kell bontani? Vagy lehet tömbben lévő vinyóval is?
Ha felbontom, akkor ugye megcsinálom a formatot, majd ismét létrehozok egy raid tömböt, de akkor minden adat el fog veszni arról a vinyóról, amivel összerakom, tehát mehet majd vissza a ghost?Szerk.:
A hibajelenségek, most már arra korlátozódnak, hogy megáll a gép, és megfagy a kép, esetleg fekete lesz. (kopp-kopp-kopp, nem akarok még több hibát.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Borderlands 4
- Bevásárol helyetted a ChatGPT
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Hogwarts Legacy teszt
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Kompakt vízhűtés
- Melyik tápegységet vegyem?
- GeForce RTX 5060: Ezt kapjuk 150 ezerért
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- RTX-es GAMER laptopok + dokkolók + licencek
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic5 Pro Green LTPO 120 Hz, 50 MP triplakamera, 66 W gyorstöltés 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest