- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovcsrob
tag
válasz
DrojDtroll #10044 üzenetére
Néha, maikor meglátok egy ilyen táblázatot (és olvasgatok itt) úgy érzem nagyon rondán benézek valamit. (vagy szerencsém volt)
Évek óta használok egy arc 1210 et egy asrock h87 ben. Meg sem fordult a fejemben, hogy nem fog menni. (kompatibilitás stb gondom lehetne)
Amikor a RAID 5 öt összeraktam számomra egyértelmű volt, hogy a három lemez sebessége KB két lemez RAID 0 sebességét fogja hozni. Írásban és olvasásban is. (max kis veszteség a kártya CPU ja miatt)
Ez a táblázat KB azt mutatja, ahogy az alaplapi ment. Ami kicsit olyan volt, mintha nem röptében számolna. KB egy lemez sebessége alá esett be az írás.
Én tévedek és ez az egyszerre gyorsuló írás és olvasás az nem a szokásos dolog a hardveres RAID 5 nél? (ahogy a lemezek számát növelem)
Amikor pár hete szétkaptam a tömböt és átdugtam az alaplapi vezérlőre, meg sem lepődtem, hogy látja. Olvasni nem próbáltam, addigra üres volt a tömb. De azt hittem, hogy ezek mostanra szabványos dolgok. (és csak régen volt a chipsetes kínlódás)
Ha megjön az asr 6805t kártyám újra kell építenem a tömböt?
Lehet simán meg sem fog nyekkenni? (ebben a lapban)
A régi kártyám Kb mindent lemezt olvasott továbbított meghajtóként. Eszembe sem jutott lemezkompatibilitási listát nézni.
Eleve ragaszkodom, az asztalimban a hardveres RAID kártyához. Valahogy az előre olvasási algoritmusoknak köszönhetően folyamatosabb az olvasás. (nem RAID meghajtóknál is) Nem rángatja annyiszor a fejet.
Többet próbálkozik egy egy hibás lemeznél. Az alaplapi simán leolvasott szó nélkül fél fájlokat. (egy egy vacakoló meghajtóról)
A WD green átugrálta és törölte a fájlokat. (aztán keresgéljem, hogy mi csak látszik teljes állománynak) És a HDD továbbra is tökéletes volt a SMART szerint. Az arc 1210 el legalább látványosan próbálkozott előtte. És a végén bejegyezte gyengének a szektorokat.
Tömb szétesés meg hasonló horror dolgok eddig meg sem fordultak a fejemben. Úgy voltam vele, hogy két meghajtó teljes halála a teljes adatvesztés. Újraépítés közben max fájlokat veszíthetek, ha a második meghajtó is elkezd vacakolni(de nem hal le teljesen).
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Bestbuy játékok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen pendrive-ot vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Eladó 512GB-os memóriakártyák!
- Crucial T500 PRO 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- Keresek Samsung 870 QVO 8TB SATA SSD-t
- Lexar NM1090 PRO 4TB M.2 NVME PCI-E 5.0 x4 - Új - 14.000-13.000 MBs - Eladó!
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest