- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Tonnara di Scopello
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokar
addikt
Nem 300m-re gondoltam, hanem 2 km-re és csak egyszer kell szétnézni egy adott szakasz kezdetén. A magyarországi utak többsége olyan beláthatósági szempontból, hogy pár km után törés van bennük (bukkanó teteje, kanyar). Ezeknél a pontoknál mérnek a rendőrök, hogy ne tudd kifékezni, de ha óvatos sebességgel érkezel ezekre, akkor megúszod. Ezzel a módszerrel sok időt meg tudsz spórolni és biztonságos is, de nagyon sok gyorsításból és lassításból áll. Sokan használják még a másik módszert is, amikor belehajszolják a másikat a száguldozásba és pajzsként használják.
Ahogy elnézem te inkább általánosságban szeretnél gyorsabban hajtani az átlagosnál. Vehetsz rengeteg féle ketyerét, de akkor sem fogod megúszni. A radardetektor hülyeség, mert már elavult, a lézeres megoldást pedig csak úgy lehet detektálni, ha már a rendőr is bemért téged. Szóval a lézerblokkolót használják a száguldozásra vágyó autósok, de ekkor a rendőr látja, hogy nincs sebessége az autónak, amit akkor alapból leállít mert tudja, hogy vmi gebasz van vele. Mondom ezeket úgy neked, hogy öcsém, apám, anyám rendőrök, én meg villamosmérnök vagyok.

-
Integra
titán
én nem láttam még olyan radardetektort városban működni ami ne riasztott volna be úton útfélen. ami sajnos részben használhatatlanná teszi, vagy inkább megunod használni, hogy folyamatosan csipog.
hogy árban a diffi mit jelent? talán, hogy melyik riaszt kevesebbszer feleslegesen
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad T440,14",HD,i5-4300U,8GB RAM,256GB SSD,WIN11
- Kingston 32GB DDR4 3200MHz KSM29ED8/32ME ECC Szerver RAM
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- 278 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest