Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Invisus

tag

Ma leteszteltuk a gamet multin. :D Immo, vagy Veritas kreált egy szervert és ott gameltünk. Én, veritas, paszuj, volt batman is, fearless.

Véleményem a gameról:

Fasza. :DDD Egy bajom az volt, hogy 1800-as amd-n ati 9600 xt meg egy giga rammal, nem volt igazán élvezhető. Az fps-sem 15-60 között ingadozott, a legrosszabb az, hogy akkor volt 20 fps mikor csata volt igy alig láttam valamit és nehéz volt lőni.
    Szal bárki bármit is mondjon, ehhez biza gép kell, hogy neten tudj gamelni. ;] Nem beszélve a lagról, ami miatt nehéz volt egy railt is löni, a sorozatlövő fegyverekről ne is beszéljünk pl light :U
    Egy negative élményem volt csak, de az nagyon bánt:
    Az enemyt képtelenség hallani! Ott ugrál melletted de csak a lövéseit hallod. A vége felé már azért nagyából hallottam a mozgásokat is be is tudtam lőni merre vannak, de ez nagyon gáz lett. De lehetséges az is, hogy a gépem túl lassú, vagy a hangkártyám nem volt beállitva a gameban jól. :F De mindenestre nekem végére megtetszett az egész. Lehet strafejumpolni bunnyjumpolni rendesen, a rocket azt valami döglassúra csinálták azzal még gyakorolni kell rj-t.
    Gg!

Új hozzászólás Aktív témák