Hirdetés

2024. június 19., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#10161) cigam válasza HollywoodBoy (#10158) üzenetére


cigam
félisten
LOGOUT blog

- Gyári tűzfal beállítva ez alapján, valamint engedélyeztem 1 portot a torrentnek

:F A fotó csak egy példa volt, kiragadva a kontextusából nem szabad mintaként használni. Pl. a fotón nyitva van egy torrent port(csoport), akkor miért enegélyeztél még1-et, ill. miért nyitottad ki a azokat amiket nem használsz?

- Qsync telepítve (fotó könyvtár szinkronba tartása végett a PC-vel) - de inaktiváltam és majd időnként futtatom csak, mert képes 2-300MB RAM-ot megenni alapjáraton.

:F Na és? Nem azért van benne 2GB RAM, hogy tele legyen, hogy kihasználja?

0. Célszerű a frissítés értesítéseket bekapcsolni, vagy automatikusra állítani. Általában biztonsági javításokat tartalmaznak, vagyis mind a rendszer, mind a programokat érdemes frissen tartani.

1. Nem a kapkodásáról híres, szokták volt mondani jó munkához idő kell... Ez nem a NAS op.rendszerét vizsgálja át vírusfertőzés után, hanem a NAS-ontárolt fájlok között kutat. Ha pl. csak videókat tárolsz/töltesz le, felesleges a használata.

2. A DDNS-től nem válik nyitottabbá az internet felé. Csak a Qnap-ot kikerülve, közvetlenül is eléred névvel. A Plex elérése ettől független, mert az meg a plex fiókon keresztül éred el. A VPN-re semmi szükséged, hacsak nem akarod elérni a belső hálózatod többi gépét.

3. Beállítod kedvenc leveleződ postafiókját(iCloud, live.com, gmail,...), és azon keresztül küldesz leveleket magadnak. Persze én az íméleket preferálom. Ha neked a pushkell, hát beállítod azt.
Az értesítési központ pontosan hol kéri a Qnap fiók meglétét?

4. Nem használok qbittorrentet, de a problémát sem értem. Böngészőben rakod a kedvencek közé és kész. Miért a NAS felületéről próbálod megnyitni a qbittorrent webes felületét?

6. A NAS tűzfalán ki kell engedni, megcsinálni a portforward-ot a routeren. Nem érdemes megváltoztatni a pontokat, mert nem fog tudni kommunikálni a Plex szerverrel, és a távoli elérés meghiúsul.

Freeware, és akciós programok egy helyen https://www.facebook.com/freewarenews

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.