- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sziasztok.
Linux rendszeren egy github-on elérhető programot használok, de most szeretném ezt Windows-on is megtenni, de nem sikerül összehoznom.
Segítséget szeretnék kérni egy Python környezet beállításával kapcsolatban Win10 rendszeren. Sajnos elakadtam és a "barátom" most nem a barátom.
A következőket tettem eddig:
- Letöltöttem a Python 3.12 Embedded csomagot és user jogokkal kibontottam a C:\Python könyvtárba. (Direkt ebből és nem az installerből indultam. Ezzel szeretném összerakni a futtató környezetet)
- A SystemVariables között csináltam egy "PYTHON_PATH" nevűt, amit hozzáadtam a Path stringhez (%PYTHON_PATH%)
(Ez a megoldás még Java alatt ragadt rajtam. Jobban átlátom milyen Path-ok vannak beállítva, illetve a Path string is rövidebb, mert csak változókat kap útvonal helyett)
Az elérés működik, a "python -V" visszaadja a verziószámot.- A "pip3" telepítéshez letöltöttem a "get-pip.py" script-et a Python könyvtárba.
(curl https://bootstrap.pypa.io/get-pip.py -o get-pip.py)- Létrejött egy Scripts könyvtár, benne pip.exe, pip3.exe, pip3.12.exe, wheel.exe fájlokkal.
Ezt a Scripts könyvtárat is hozzáadtam a SystemVariables Path string-hez (%PYTHON_PATH%\Scripts)
Újranyitva egy CLI-t, elérhető a pip3.exe fájl is.És itt kezdődik a probléma.
Szeretném ezt a csomagot telepíteni vele: [link]Az alábbi hibába futok mégis:
pip3 install ffmpeg-normalizeTraceback (most recent call last):File "<frozen runpy>", line 198, in _run_module_as_mainFile "<frozen runpy>", line 88, in _run_codeFile "C:\Python\Scripts\pip3.exe\__main__.py", line 4, in <module>ModuleNotFoundError: No module named 'pip'Ezzel kapcsolatban tudna valaki magyarázatot adni?
A pip3.exe milyen module name-et hiányol? Mit rontottam el?
Új hozzászólás Aktív témák
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Autós topik
- Nem fut az Intel grafikus vezérlőin az év egyik legjobban várt címe
- Házimozi belépő szinten
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen videókártyát?
- Samsung kuponkunyeráló
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Jövedelem
- A Fallout 3. évada új helyszíneket és videojátékos utalásokat ígér
- További aktív témák...
- P1 Gen3 15.6" FHD IPS i7-10850H T2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Több különböző komplett mini pc eladó 4590T, 4590S, 6100T Lenovo, Dell, Fujitsu
- Samsung Galaxy A33 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IdeaPad Pro 5 14IRH8 14" 3K IPS i5-13500H RTX 3050 32GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3938
- 27% - Acer EK241Y IPS Monitor! 1920x1080 / 100Hz / 1ms / Adaptive Sync
- 220 - Lenovo LOQ (15ARP9) - AMD Ryzen 7 7435HS, RTX 4070
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Intel Core i9 10900 10mag 20szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest