- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Van egy Garmin fenix 5-öm. Sajnos még mindig nem valós értéket mutat a pulzus mérés edzés közben. Edzésen kívül minden rendben. Van erre valami megoldás? 14.20 software.
-
hitman77
senior tag
válasz
Viper26 #1801 üzenetére
Már én sem vagyok az elvakult Garmin imádó csoport tagja mióta kijött a 13.40 amiben jelentkeztek a problémák majd kiadták a 14.10-et ami nem oldotta meg. Amazfit stratos volt előtte ami egy frissítés után brutálisan merült. Arra ugyan volt trükk de gondoltam a transzreflektiv vonalon maradva egy nevesebb gyártó óráját is kiprobálom. Összességében a stratost 40eFt-ért vettem a Fenix 5-öt 130eFt-ért de nem érzem a háromszoros ár előnyét! Mondhatom, hogy mindent egybevéve megbántam a cserét.
Lugosi: sajnos nem egyedi problémák ezek. Tele van a hivatalos fórum is merülés, töltő csatlakozó korrodálós problémával.
-
hitman77
senior tag
Persze annak eleve gondolom nagyobb az akksija. Most viszont a 13.40 , 14.10 software verzióval előjött akksi merülés mizéria miatt jobban figyelem a töltöttséget és feltűnt hogy amikor napközben itthon hagyom mert más órát veszek fel délutánra sokkal többet merül mintha nálam lett volna. Erre gondoltam hogy ilyenkor érdemes lenne kikapcsolni az órán a Bluetooth-ot hogy ne keressgéljen egész nap.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Ha nem használjátok egy ideig a Garmin vagy akár másik okosórátokat ki szoktátok kapcsolni a Bluetooth-ot rajta? Úgy vettem észre a Fenix 5-ön, hogy sokkal jobban merül ha nincs a közelében a telefon. Lehet hogy maximális teljesítményen keresi a kapcsolatot?
-
hitman77
senior tag
válasz
zharkanyi #1750 üzenetére
Nekem az óra érintkezője korrodált. Sajnos sokan panaszkodnak erre külföldi fórumokon.
A hibás pulzus mérés a saját érzékelőjével értendő. Azt hittem hogy ez az óra ebből a szempontból jobb lesz mint az Apple Watch, de úgy néz ki nem lett igazam.
A merülés annyit jelent hogy az eddigi 12 napos töltési ciklus most olyan 6 körül mozog. Erről is sokan írnak a külföldi fórumokon, de a megoldás eddig úgy néz ki hogy csak a 13.30 software vissza telepítése.
-
hitman77
senior tag
Sziasztok
Van egy Garmin Fenix 5 órám amivel három problémám van:
a második töltéshez szükséges érintkező elkezdett korrodálni, (nem töltöttem vizesen)
ha edzek néha nagyon alacsony pulzust mér, főleg ha jobban izzadok
a legutóbbi software frissítéseket követően gyorsabban merül az akksi
Van valami ötletetek rá hogy mi lehet a megoldás?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mozilla Firefox
- ASUS ROG Ally
- Milyen videókártyát?
- The First Berserker: Khazan
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó a saját tesztemben szereplő PVY Z20 Pro Evo elektromos kerékpár kiváló állapotban, házhozszá
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Smart Fortwo - 600 Benzin - Kabrió - Klíma - Nagyon szép állapotban
- Nitro Concepts E250 (Gamer szék)
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Xiaomi 13T Pro 12/512GB, Kártyafüggetlen, Kijelző enyhén beégve, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Bomba ár! HP X2 210 G1Tablet - Intel Quad Z8300 I 2GB I 32GB SSD I 10,1" Touch I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest