- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- No Voice in the Galaxy
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovace
aktív tag
Gondolom ami közös az az elégetett kalória, lépésszám, edzéshatékonyság. Ami pl. squash esetében specifikus lehet az az ütésszám, ezen belül mennyi tenyeres, fonák, szerva. Ezt mondjuk tudja az amazfit tenisz módban, csak azt meg nem lehet importálni stravaba (ez meg már az én hülyeséget
).
-
lovace
aktív tag
Én egy Amazfit Stratost használok kb. 10 hónapja. Ez idő alatt elsősorban futásra használtam (~800km), valamint squash edzésekhez. Félmegoldásként utóbbit úgy oldom meg, hogy beltéri biciklizést indítok el és utólag nevezem át a tevékenységet a Strava-n. Futásnál el kell mondjam, hogy baromi pontos a GPS-e! Méterre pontosan annyit mér, mint egy Tomtom vagy Garmin óra (mindkettővel összehasonlítottuk).
Ami nekem nagyon nem tetszik az az asztali alkalmazás hiánya, valamint az appját sajnos nagyon elszúrták a nyáron, a korábbi verzió sokkal stabilabb volt. Ezen felül jó lenne, ha lehetne egyedi sportokat létrehozni vagy letölteni rá, mint a Garmin órák nagy részére. Rossz benne továbbá, hogy ha ilyen hűvös időben futok merül az akksi, mint a búvárszivattyú... Vasárnap 2,5 óra alatt 60%-ot esett, de pulzusmérő pánttal még többet fogyaszt, ott előfordult hideg időben, hogy 1,5 óra alatt merült több, mint 70%-ot. Ezen felül jó lenne, ha lenne benne edzésvezetés/edzéstervek feltölthetőek lennének rá.
Én ezek miatt tervezem a cseréjét egy Garmin-ra (245-öst néztem ki), de hozzá teszem, hogy kategóriájában tényleg nem rossz termék a Stratos (erről tudok nyilatkozni). -
lovace
aktív tag
válasz
#76500480 #1949 üzenetére
Jogos a felvetésed, a vivoactive 4-ről nem olvastam túl sok személyes tapasztalatot, meglehetősen új óra.
Mondjuk az jobb akksiidő esetében árnyalja a képet, hogy a 245 ultratrac módban a leírás alapján akár 24 órát is bír bekapcsolt GPS-sel.
A Garmin-nak egyébként nagyon jó magyar facebook csoportja van, ha esetleg eldöntötted, hogy azok közül fogsz választani javaslom, hogy lépj be oda, sokkal több infót találsz az órákról, esetleges típushibákról, mint itt. -
lovace
aktív tag
válasz
zharkanyi #1901 üzenetére
Ezt a cikket/tesztet olvastam, meg még a vagy másik húszat, ami magyarul én angolul megjelent, de számomra Zerge írásából egyáltalán nem egyértelmű, hogy azt a 18 órát pánttal érti, sőt a következő mondata a cikknek így hangzik "...zenehasználattal, csuklós pulzusméréssel és GPS használattal az üzemideje az órának 8 óra...", amiből nekem az következik, hogy az előtte lévő mondatban is csuklós pulzusméréssel érti a 18 órát.
Tudom, hogy szőrszálhasogatás, de pont azért ,mert olvastam, hogy mennyivel gyengébb az üzemideje a Fenix 5-höz képest vagyok benne bizonytalan, hogy jó lenne-e ez nekem... -
lovace
aktív tag
válasz
zharkanyi #1892 üzenetére
Ne haragudj, azt hiszem nem fogalmaztam egyértelműen, amikor az előző bejegyzésem írtam.
Nekem van egy alap 12.000,- Ft-os decathlonos mellkaspántom, ez adott.
A kérdésem az, hogy meddig bírja a Garmin fenix 5 plus akksija, ha csatlakoztatom hozzá a mellkaspántot?
Most egy Amazfit Stratos órát használok, ami mellkaspánt nélkül egész jól bírja, de ha rákapcsolom azt is, akkor viszont sajnos nagyon gyorsan merül.@Cancer köszi a kétszavas véleményt, de egyrészt számomra közel sem ennyire egyértelmű, másrészt nem arra irányult a kérdésem, hogy Ti melyiket választanátok, hanem ahogy fentebb is részleteztem a Garmin akksijára csatlakoztatott pulzusmérő pánttal.
-
lovace
aktív tag
Sziasztok!
2 óra között gondolkodom:
- Suunto 9
- Garmin fenix 5 plus (most az alzán azonos árban van a másikkal).
Leginkább futok, elsősorban hosszú távon (magamhoz képest, nem pl. Scott Jurekhez képest!) . A mostani órám ha rácsatlakoztatom a bluetooth-os mellkaspántot kb. 3,5 óra alatt megadja magát. Emiatt a többféle energiatakarékos módból kifolyólag a Suunto fele billen a mérleg nyelve. A kérdésem az lenne, hogy aki fenix 5 plus-t használ csatlakoztatott mellkaspánttal meddig bírja?
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új fülhallgatók is érkeztek a CMF kínálatába
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- OLED monitor topic
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Mozilla Firefox
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest