- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
zharkanyi
tag
Összesen kb. 10x sportoltam csuklón mért pulzussal az elmúlt 2,5 évben. Mindig rosszul mért. Többnyire teljesen rosszul, de volt 1-2 alkalom, mikor az edzés első felében még csak gyanús volt, hogy valami nem stimmel. Egyiknél pl. azt hittem beteg leszek, mert a szokásos pulzusom plusz 10-et mért kb. és ismerem magam annyira, hogy tudjam: ha az valós lett volna, az egy betegséggel küzdő szervezetre utal.
Amúgy, hogy pozitívat is mondjak a csuklón mért pulzusról. Remekül jelzi azokat az időszakokat, mikor valami nem stimmel. Egyszerűen a szokásos pulzusom megemelkedik és ezt a nap bármely időszakában, nyugalomban mért időszakban is látni lehet.
Mondjuk valami riasztás lehet nem ártana erre, lehet is van rá ConnectIQ megoldás, mert magamtól többnyire csak utólag, hosszabb időszakot nézve állapítottam meg, hogy pl. a stressz szint már előre látta, hogy beteg leszek. Az persze nem derül ki, hogy épp kicsit túlfeszítettem a húrt és simán 1-2 napot pihennem kellene, vagy betegség miatt van. Többnyire azért kiderül, mert előre is tudja az ember, hogy ha a terhelés épp a határait feszegeti, vagy sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Le Mans Ultimate
- iGO Primo
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 5
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- BMW E39 - 540i V8 Touring - Komplett Motor Felújítás, Friss Műszaki, Hibamentes
- BOSCH Tronic Heat 3500 ERP elektromos kazán 230V, 6 kW
- Eladó 4 db Achilles Winter 101 téli gumi 225/40 R18 92V XL
- Philips Hue Play HDMI Sync Box (4K) eladó
- Új Ctek D250TS premium 12V/24V auto akkumulátor töltő 10A/200Ah - 5 év bolti garival! -
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged