- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
Aktív témák
-
motoroska
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy hete pstwo konzolt újonnan, chippelve és fejvédelemel!!!
De olyan bajok vannak vele hogy a játékokat amikor olvassa be akkor többször is újrakell inditani a konzolt hogy beolvassa mert olyasmit ir ki hogy nem megfelelő cd/dvd formátúm egy ilyen lila ablakban!!!
Pedig jól van kiirva mivel elindul az csak valamikor újrakell inditani, vagy olyat csinál hogy fekete ablak jőn elő és mint hogy lefagyott volna mert nem megy tovább, ilyenkor is újrakell inditani!!!Lehet mindenkinek volt már ilyen gondja amugy MODBO 760 CHIP VAN benne tudomásom szerint!!!
Ezt a chippet 3500 ért meglehet kapni de 20000 kérnek mindenhol hogy belerakják de miért???Meg ha egy játék akadozik az mi miatt van pl egy 2 napos játék amivel 1-2 szer volt játszva!!!Szerintem azért mert van rajta pár karc de ezmiatt nem kéne akadoznia!!Amugy azért idefordultam nem visza a konzol boltba mivel nem vállaltak rá garanciát!!
Aktív témák
Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Futás, futópályák
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Másfél évtizedre kitiltották a BOE-t Amerikából
- Elfelejtettem a film címét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7320 Detachable Touch 13,3" i5-1140G7 2,6GHz 16GB 256
- KBDFans Tofu 60 Redux, custom, angol feliratozású, PBT kupakos, hot swap, programozható billentyűzet
- Keychron Q0 Plus, kiterjesztett numpad kiosztású, halkított, PBT kupakos makropad billentyűzet
- Samsung Galaxy s24 Dual sim 8/128GB Független
- Keychron Q8 halkított, magyar feliratozású PBT kupakos billentyűzet + második csere belső
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire Nitro+ RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest