Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
motoroska
csendes tag
Sziasztok
Most vettem egy hete pstwo konzolt újonnan, chippelve és fejvédelemel!!!
De olyan bajok vannak vele hogy a játékokat amikor olvassa be akkor többször is újrakell inditani a konzolt hogy beolvassa mert olyasmit ir ki hogy nem megfelelő cd/dvd formátúm egy ilyen lila ablakban!!!
Pedig jól van kiirva mivel elindul az csak valamikor újrakell inditani, vagy olyat csinál hogy fekete ablak jőn elő és mint hogy lefagyott volna mert nem megy tovább, ilyenkor is újrakell inditani!!!Lehet mindenkinek volt már ilyen gondja amugy MODBO 760 CHIP VAN benne tudomásom szerint!!!
Ezt a chippet 3500 ért meglehet kapni de 20000 kérnek mindenhol hogy belerakják de miért???Meg ha egy játék akadozik az mi miatt van pl egy 2 napos játék amivel 1-2 szer volt játszva!!!Szerintem azért mert van rajta pár karc de ezmiatt nem kéne akadoznia!!Amugy azért idefordultam nem visza a konzol boltba mivel nem vállaltak rá garanciát!!
Aktív témák
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest