Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX
üzenetére
Szia!
Nos igazság szerint mivel anno nekem sem sikerül bootcd-vel boldogulnom azóta nem foglalkoztam vele. De nézz meg egy-két boltot, írtam hogy Béke tér környékén van ilyen, vegyél egy bármilyen konzolos újságot, abban benne van jó pár nagyobb bolt, és a boltban! nem telefonon! érdeklődj a boot cd-k felől. Az írással való kérdésedre (igaz nem nekem címezted) a Nero-t semmiféleképpen nem ajánlom, vannak erre más szoftverek is, és az hogy ne rontsa el a fejet az egy más kérdés. Mivel írt lemezekkel akarsz játszani, ez azt jelenti hogy a ps2-lézerének ''erősebben'' kell világítania (megváltozik a hullámhossz) ahhoz, hogy le tudja játszani a lemezeket. Elvileg minimálisan is de több áramot kap a fej => Namost aki már valaha is tanult elektronikát az már biztos hallott arról, hogy bármilyen alkatrész (cpu, mem, láncfűrész, motorkerékpár
) akármilyen kis többlettel is de több áramot kap, előbb fog tönkremenni=> vagyis írt lemez használata esetén számíts kb 2-3 év múlva fejcserére.
Viszont nem válaszoltál egy kérdésre, ezért ismét megkérdem: Mit adnak 75 euroért a ps2-höz? (hány joy, memókártya, apámfüle stb...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- BestBuy topik
- Új IP, erős rajt: a Pragmata hétvégére már 1 milliónál járt
- Háztartási gépek
- Tesla topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- sziku69: Szólánc.
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- LG 27GX790A-B 2K-480HZ-0.03MS 3 ÉV GYÁRTOI GARANCIA
- Szolid RDY2PLAY Gamer PC - Ryzen 2600 // 16GB DDR4 // GTX 1080 // 512SSD + 2x1TB HDD // WIN 11 PRO
- AMD Ryzen 5 1600X AM4
- Eladó Apple iPad (2020) 2. generáció Cellular + WiFi 512 GB
- iPhone 16 128GB gyári független hibátlan 2028.10.20. Apple jótállás
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue Újszerű állapot 100% akku (51 ciklus)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! I5 6500 / GTX 1050Ti / 8GB DDR4 / 240GB SSD
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
) akármilyen kis többlettel is de több áramot kap, előbb fog tönkremenni=> vagyis írt lemez használata esetén számíts kb 2-3 év múlva fejcserére.