Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Tamás9x: Facebook adatvédelmi problémák, és a kezdő lépések.
- sh4d0w: Van-e még?
Aktív témák
-
válasz
NIGHTFOX
üzenetére
Szia!
Nos igazság szerint mivel anno nekem sem sikerül bootcd-vel boldogulnom azóta nem foglalkoztam vele. De nézz meg egy-két boltot, írtam hogy Béke tér környékén van ilyen, vegyél egy bármilyen konzolos újságot, abban benne van jó pár nagyobb bolt, és a boltban! nem telefonon! érdeklődj a boot cd-k felől. Az írással való kérdésedre (igaz nem nekem címezted) a Nero-t semmiféleképpen nem ajánlom, vannak erre más szoftverek is, és az hogy ne rontsa el a fejet az egy más kérdés. Mivel írt lemezekkel akarsz játszani, ez azt jelenti hogy a ps2-lézerének ''erősebben'' kell világítania (megváltozik a hullámhossz) ahhoz, hogy le tudja játszani a lemezeket. Elvileg minimálisan is de több áramot kap a fej => Namost aki már valaha is tanult elektronikát az már biztos hallott arról, hogy bármilyen alkatrész (cpu, mem, láncfűrész, motorkerékpár
) akármilyen kis többlettel is de több áramot kap, előbb fog tönkremenni=> vagyis írt lemez használata esetén számíts kb 2-3 év múlva fejcserére.
Viszont nem válaszoltál egy kérdésre, ezért ismét megkérdem: Mit adnak 75 euroért a ps2-höz? (hány joy, memókártya, apámfüle stb...)
[Szerkesztve]
Aktív témák
Hirdetés
- Óra topik
- Megkezdte az idei cicaharcot az AMD és az Intel
- Autós topik
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Pánik a memóriapiacon
- nVidia tulajok OFF topikja
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3858
- iPad A16 128GB Wi-Fi Silver 100% (1év Garancia) Mindössze 4 ciklussal!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893
- darkFlash CF8 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
) akármilyen kis többlettel is de több áramot kap, előbb fog tönkremenni=> vagyis írt lemez használata esetén számíts kb 2-3 év múlva fejcserére.