Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeepDish
őstag
Nem ertem en ezt,akarmit is allitok az FFB nem muxik rendesen! Ha lemegyek maprol es stb razoko ,ott ffb tokeletes,de kormany uton siman tekergetem semmi utvisszajelzes stb...,??

-
DeepDish
őstag
Pezsgozest se ertem ezert is jar bonusz pont ,ha egyaltaln sikerul felraznom vagy mi?!

-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
(#6966) [HUN]Dani neked is szol! Beneztem explorerbe ,de itt basszus 160/180 mph autok vannak enyem max 120 ez igy cink....
Amugy ennek milenne a lenyege?
-
DeepDish
őstag
Erdekes lfs-be visszamegyek,majd kitepi kezembol ,szal kormany tuti jo es kinnti beallitasok is....
Mellesleg ezzel a Wizzel kuszkodok mar miota b-Road mapon,kivulrol vagom mar,de igy rp-kbol eletbe nemjon ossze uj autora! PEdig ettol az elsokerekes fostol mar hanyingerem van..

-
DeepDish
őstag
AKi g25el nyomja! Ha padlora veszek minden ffb,akkor se egetrengetoen van ffb erzes. Nalatok is igyvan? Siman tudom tekergetni akar kis ujjal is,ami kisse bosszanto!

-
DeepDish
őstag
-
DeepDish
őstag
VISTA 64 bitesen nyomja vki ezt a jatekot?!

-
DeepDish
őstag
MA ismet desktop-ra kviagott ,sik ideg lettem! HA ezen nem javitanak,akkor igy felejtos! Fejlesztok tudjak ezt a bakit?!

Mikor veszek erosebb feket ,akkor mi a 4 kozott a kulonbseg(kanyar ivekben jelez vmi kulonbseget)?!
-
DeepDish
őstag
Alternativ iranyitas az alatt mit ertesz?!
Mondjuk tegnap este eszrevettem 1 furcsasagot,hogy mivel 64 bites vistat hasznalok igy van 1 kulon xp-s vinyom ,amin fut ez a progi.... Utana atmentem vistaba es ott meg LFS-t elinditom es elvolt kalibralodva! Jo ki -be huzom ,majd okes minden! De erdekes modon ezt csak Project T. alatt jon elo 1 ido utan!! MAsnak nemvolt meg hasonlo gondja?!

MAsnak se megy Vista (64 bit) alatt?

-
DeepDish
őstag
-Miert van az,hogy elso vagyok es 2ik helyet mutat? [link]
-Van mikor megyek versenyt tokeletes minden,majd kov versenyben ugy huz a kormany jobbra ,mint allat! Alig birok ellentartani! Megrongalodott elozo futam alatt vagy mi a tokomert ilyen szar?
-Mikor megyel elso helyen es kb 5 kanyarral mogottem levan maradva vki,hirtelen vagy elem ugrik vagy mogem az mi afranctol van?

THX

-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Akkor mikor kimegyek fomenube akkor miert nullan all a szamlalo es semmit se tudok venni?!

-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Rohej kurva PQ alatt nyomok print screen erre nem lehet beilleszteni,mert nem is mentette el kurva jatek! VICC!! MEgint elso vagoyk 4 kozul RP ad ,de xp-t nem! License elso aranyra lerakva! Masikat nem is engedi,mert meg Rp pont vagy mit hianyzik hozza?!

-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Benedicht: tuti,hogy megvan hisz kiirta,h GOLD!!
A level F-I-ra celoztal?
-
DeepDish
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Megvettem es mint feljebb irtam Gold-ra leraktam ,de semmi xp?!

-
DeepDish
őstag
Elso license megvan,de meg mindig nem kapok Xp-t?!

-
DeepDish
őstag
Jaja tul szimulatoros beutesem van sajnos,hozzaszoktm a johoz!

DE azt elvarnam,hogy minden 2ik versenyben vagyok x helyzesen,majd egyszercsak felnezek es maris 1-el hatrebb vagyok,ugy hogy senki se elozott meg!! Vagy envagyok k...tt nagy vak vagy abszolute nemertem! Mar 3szor vettem ezt eszre?!

-
DeepDish
őstag
Ami meg bosszant,hogy a kuplung miert nem szamit valtaskor ,kuplung nelkul is siman beveszi ettol felmegy agyvizem,pedig bevan allitva minden jol! KM/h-ra valo bealllitast se talalom sehol?!

-
DeepDish
őstag
Tudna vki segiteni! Miert nem kapok xp pontot csak rp-t,mert igy nemtudok vasarolni semmit se?!

Új hozzászólás Aktív témák

- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eGPU tapasztalatok
- Sorozatok
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- Kés topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- AKCIÓ! 16" Lenovo IdeaPad 5 Pro 16" Ryzen 7 5800H 16GB 1TB QHD+ 1év gar.
- KÉSZLETKISÖPRÉSI KARÁCSONYI ULTRAAKCIÓ! - MacBook Air M4 16GB 256GB Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest