Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem ez a szélárnyék eltünése egy nehezítés,...okés ilyen a valóságban nincs, és elég röhejes, néha pedig valóban bosszantó tud lenni.
De azért rendesen leegyszerűsíti a játékot hogy ekkora szélárnyék van. Kicsit veszélyes is, mert valaki szégyentelen képes végig alibizni más valaki szélárnyékában, akkor gyakorlatilag rátette a bré-re az előtte haladót, mert sokkal kevesebbet fogyaszt a verda.
Sztem büntetni kellene ezt is,..pl. azzal ahogy a valóságban: a sok szélrányéktól túlmelegszik a motor és gyengül a teljesítménye (egy két körig),..legalább fél kör folyamatos 'teliszél' kelljen a motornak....vagy valami ilyesmi, mittomén.
Vagy etikai szabályként is be lehetne vezetni,...kapná a fekete pontokat az ilyen vastag bőrű vezető,...és aztán senki nem állna le vele vonatozni.
A Pit-bejárat körüli bonyodalmat a játékos szülték, mert vágnak ahol lehet, és a fejlesztők fogták és megcsinálták ezt a védett részt.
..volt régebben ahol dűhítőbb volt, gyakorlatilag minden körben számoltam egy rescue-val
..bár még azon a pályán nem voltam azóta, lehet még mindig olyan
-
Dirtyz
őstag
"Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása."
Tegnap este nálam dettó ugyanez volt a pH-s futamokon, az elsőben beraktam a hosszúváltót, jó szar ( a motor nem tudja kipörögni magát ), a másodikban "kivettem a váltót" és dettó úgy viselkedett, mint az első futamon. Bé tipus szélárnyékából úgy kiszakadtam, hogy öröm volt nézni. -
Dr. Romano
veterán
Oksa
(szerencsére nekem pont fordítva van
)Igen a Shopban kell venned egy Nickname Changert asszem 1400 vagy 1600 RP-ért.
Jah és igen!!! Ahogy Csige is írja a kapcsos zárójelek helyett inkább sima zárójelet használj (nem nagy bug csak e-mail küldéskor van jelentőssége, de inkább simát használj tehát esetedben:
(pH)Speed(R)-reJah és ha a kocsi még mindig önálló életet él, akkor a vezetési segítségeket nyomd 0%-ra lehet azok okozzák....
Új hozzászólás Aktív témák

- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3516, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i7-10510U I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 1TB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3939, 100% Akku
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(szerencsére nekem pont fordítva van
)