Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sztem ez a szélárnyék eltünése egy nehezítés,...okés ilyen a valóságban nincs, és elég röhejes, néha pedig valóban bosszantó tud lenni.
De azért rendesen leegyszerűsíti a játékot hogy ekkora szélárnyék van. Kicsit veszélyes is, mert valaki szégyentelen képes végig alibizni más valaki szélárnyékában, akkor gyakorlatilag rátette a bré-re az előtte haladót, mert sokkal kevesebbet fogyaszt a verda.
Sztem büntetni kellene ezt is,..pl. azzal ahogy a valóságban: a sok szélrányéktól túlmelegszik a motor és gyengül a teljesítménye (egy két körig),..legalább fél kör folyamatos 'teliszél' kelljen a motornak....vagy valami ilyesmi, mittomén.
Vagy etikai szabályként is be lehetne vezetni,...kapná a fekete pontokat az ilyen vastag bőrű vezető,...és aztán senki nem állna le vele vonatozni.
A Pit-bejárat körüli bonyodalmat a játékos szülték, mert vágnak ahol lehet, és a fejlesztők fogták és megcsinálták ezt a védett részt.
..volt régebben ahol dűhítőbb volt, gyakorlatilag minden körben számoltam egy rescue-val
..bár még azon a pályán nem voltam azóta, lehet még mindig olyan
-
Dirtyz
őstag
"Most így legutoljára az tett be, hogy próbálgattam a balance cuccokat a TAjárgányon és miután leszedtem amit kipróbáltam, sem akart elmúlni a hatása."
Tegnap este nálam dettó ugyanez volt a pH-s futamokon, az elsőben beraktam a hosszúváltót, jó szar ( a motor nem tudja kipörögni magát ), a másodikban "kivettem a váltót" és dettó úgy viselkedett, mint az első futamon. Bé tipus szélárnyékából úgy kiszakadtam, hogy öröm volt nézni. -
Dr. Romano
veterán
Oksa
(szerencsére nekem pont fordítva van
)Igen a Shopban kell venned egy Nickname Changert asszem 1400 vagy 1600 RP-ért.
Jah és igen!!! Ahogy Csige is írja a kapcsos zárójelek helyett inkább sima zárójelet használj (nem nagy bug csak e-mail küldéskor van jelentőssége, de inkább simát használj tehát esetedben:
(pH)Speed(R)-reJah és ha a kocsi még mindig önálló életet él, akkor a vezetési segítségeket nyomd 0%-ra lehet azok okozzák....
Új hozzászólás Aktív témák

- Óvodások homokozója
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Milyen autót vegyek?
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Óra topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- ÁR ALATT "RTX 4090" GARANCIÁLIS GAMER LAPTOP! - i7-13700HX, RTX 4090, 32GB DDR5, 1TB SSD
- Stellar Blade PS5 / 1x kijátszott / Alza vásárlás
- MSI MPG 271QRX QD-OLED 360Hz 1440p Gamer Monitor Garanciás 2027.12.03-ig
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G3 WUXGA IPS i5-1245U vPro 10mag 16GB 256GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- GAMER PC! Ryzen 7700X / RX 9070 / 32GB DDR5 / 1TB Gen4 / X870E /850w Platinum! BeszámítOK!
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

(szerencsére nekem pont fordítva van
)