- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PaJa1
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
A tízest a gyorshoz ajánlottam, mert mostmár pont fordítva van, minél nagyobb annál gyorsabb. Nekem a mostani 10es is lassu a régi 0.3 hoz képest
Nem szeretném a jó köridőimet gépnek köszönni ezután sem.új ótók, pálya, design-elemek éjfél körüli leállás után
-
pisti
őstag
válasz
Dr. Romano
üzenetére
Én kb. 10 perc alatt belőttem magamnak az újhoz a konfigot, persze még meg kell szokni, hogy teljesen faintos legyen a dolog. De ahogy írtam is, én is fentebb tettem a Steering Response-t, én 1.0-ról 4.0-ra; a 10.0 szerintem is veszett gyors, legalábbis billentyűhöz, meg nekem.
mackosajt: Igen, ebből a szempontból teljesen jogos a "problémázás".
Új hozzászólás Aktív témák

- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2i touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- LENOVO ThinkBook 13s G2 - i5-1135G7, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v6, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
- Apple iphone 13 Mini 128Gb, kártya független, piros színben
- Xbox Series S 512Gb Digital Edition , fehér színben
- AKCIÓ! 100/100 - 0Perc - WD BLACK SN850P 1TB - Playstation 5
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 8500 6 mag 6 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Nem szeretném a jó köridőimet gépnek köszönni ezután sem.