Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi
üzenetére
igen a Chevyk, meg a Hondák, itt Nevada ill. Savage és Akira néven futnak, az S2000 szerű autó pedig Yamata Millennium, ja és Civic az nincsen R-ben (a Lexon Blaze valami hasonlóság)
OFF:
én regeltem tegnap, mert tetszenek az első benyomások, de még nem küldtek kódot, linket. A heat mellett biztosan kipróbálom majd, ennyit símán megérhet
ONHeatben minden autó plusz fejlesztést kapott, az eddigi 4-es fejl. csomagokhoz jön még az 5., igaz jó drága, de legalább gyorsabbak az autók is így, szóval RP-re fel
Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák

- TCL LCD és LED TV-k
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Projektor topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mesterséges intelligencia topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- További aktív témák...
- 3-in-1 PRÉMIUM USB-C HUB /Samsung Dex, MacBook, Surface, Chromebook ,Huawei,Motorola
- Üvegfólia,hidrogél fólia: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz
- 2TB HDD 100/100 - Több darab!
- Gigabyte AORUS 16X - Core i9 14900HX - 32gb ram - RTX 4090 (175W) 1TB SSD + 2027 januárig gyári gar
- SEAGATE ST500DM002 SATA III 500 GB 3,5 HDD
- 146 - 147 - 167 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- 10+ db - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i7-13650HX, RTX 5060
- 236 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090 (ELKELT)
- 3440 x 1440 100Hz!!! 65W PD 34" CURVED 1800R Samsung C34H890WGR - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre