- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Attka85
tag
válasz
tomkatomi #28368 üzenetére
igen a Chevyk, meg a Hondák, itt Nevada ill. Savage és Akira néven futnak, az S2000 szerű autó pedig Yamata Millennium, ja és Civic az nincsen R-ben (a Lexon Blaze valami hasonlóság)
OFF:
én regeltem tegnap, mert tetszenek az első benyomások, de még nem küldtek kódot, linket. A heat mellett biztosan kipróbálom majd, ennyit símán megérhet
ONHeatben minden autó plusz fejlesztést kapott, az eddigi 4-es fejl. csomagokhoz jön még az 5., igaz jó drága, de legalább gyorsabbak az autók is így, szóval RP-re fel
Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ritkaság eladó!!! i5-5675c Iris pro grafikus maggal.
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+ IPS
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Eladó Lg Ultragear Oled 27GR95QE-B, garis 27.02ig
- be quiet! Pure Rock 2 Black 150W TDP Foxpost az árban
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- APC UPS 950VA (BX950MI-GR)
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest