Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Attka85

tag

válasz tomkatomi #28368 üzenetére

igen a Chevyk, meg a Hondák, itt Nevada ill. Savage és Akira néven futnak, az S2000 szerű autó pedig Yamata Millennium, ja és Civic az nincsen R-ben (a Lexon Blaze valami hasonlóság)

OFF:
    én regeltem tegnap, mert tetszenek az első benyomások, de még nem küldtek kódot, linket. A heat mellett biztosan kipróbálom majd, ennyit símán megérhet
    ON

Heatben minden autó plusz fejlesztést kapott, az eddigi 4-es fejl. csomagokhoz jön még az 5., igaz jó drága, de legalább gyorsabbak az autók is így, szóval RP-re fel :) Amúgy a kp-s cuccok elég olcsók, sokkal olcsóbbak pl a toyoták, bmw-k, miata, wrc-k, nissanok, mazdák, rp, xp csajok, szorzók féláron, vagy még alatta, ez jó, viszont a motor, ecu, kasztni meg duplája, triplája, mint R-ben. Maggie az nincsen, meg race bonus se, de pirospontként van no trunk item, igaz csak kölcsönözhetően, örökbe nincs, az árkád megkapta a szimes fékezési tulajdonságokat, már nem lehet fék nélkül bevágódni a kanyarba, meg nincs battle és rtf mód, és a kereset sem sokkal több R-hez képest, csak ha magas osztályú autóval hajtasz, amúgy ugyanaz a 2 játék... kb ennyi, nekem tetszik, csak sok az orosz, egyelőre

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés