Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Creative997

őstag

válasz hugoagagyilo #26004 üzenetére

Én egy ideig semmivel sem fogok foglalkozni (szakdolgozat, vizsgák, államvizsga, felvételi, munka). Szerintem szeptemberben tudok ezzel foglalkozni megint.
    A másik hogy AG-nél hosszú időbe telt mire "hírnevet" szereztem magamnak, barátokat, GS barátokat, GM kommunikációt (már ha azt lehet annak nevezni), hogy a GS jelentkezésről ne is beszéljek :((( , stb. Nem tudom hogy Gamigonál mi a helyzet, de megint eljutni ARRA a szintre nem biztos hogy lesz erőm, de jelenleg ez a legkisebb gondom.

• PaJa1

őstag

"Jut eszembe Paja,Crea! Ha ugy alakul ott is kell egy hid a felhasználok és a kiadó közé sokan ugy gondoljuk rátok számithatunk."

Az ott alatt a gamigot érted?
    Lennék én GS náluk, mert még egyetlen angol GSt sem láttam fent a játékban. De ezzel két probléma is van: Szerintem nem vennének be a PTs múltam miatt és ráadásul banolva is vagyok, amin még mindig ülnek.

Meg az aeriának, de legfőképp miannak nem tetszik, hogy valaki, jelen esetben én mint gs szóba álltam a gamigós gmmel.
    Szerinte én játszok és barátkozok a német játékkal és a gamigoval. Ezzel akkor vádolt amikor banolva voltam és a forumukon kértem segítséget, hogy mi lehet a hiba, mert a 104ből és abból hogy nézzek vissza később nem derül ki hogy végleg kitiltottak - még emilt se kaptam. Qrvanagy barátkozás és hatalmas játék volt tényleg :W

Közöltem is velük (age), hogy ha a játék, vezetőség, mian nem változik akkor nyugodtan töröljék a gs státuszom, mert semmi jó nem maradt PTben és úgy, hogy nem érzem jól magam nem tudok másoknak segíteni.

Azóta csináltam másik felhasználót (gamigo) és "játszok", még egy versenyt se nyomtam, csak 1játékos módban botorkálok. Van 30000rem, full tuningos corallom. ajándékba kaptam 10 napos hexant. Most CL3ba újítanék be. Cobra vagy tuning Corus? Még nem teszteltem, de utóbbi mellett szól a gyorsulása és az összkerekes mivolta. Tapasztalat a két autóval van valakinek?

• Blade.T

tag

Ahogy írtam már korábban ezzel az egész szarakodásal az Invictus is maga alatt vágja a fát!
    Ha az Aeria bemondja az unalmast az Invictusnak akkor szép lassan majd ugyan az lesz a Levelr sorsa mint a PT-é!
    Nem értem mér nem próbál az Invictus tárgyalni az Aeria-val hogy mit szeretne hogy szeretne nem a Gamigos szarságot kéne fejleszteni, inkább megkéne próbálni lerakni valamit az Aerianak az asztalra!
    A régiek akik már költöttek a játékra, személy szerint én is biztos nem fogok egy qurva forintot se költeni (legalábbis a Levelr-re biztos nem) a PT-re igen ha lenne valami végre!
    Egyébként szerintem egy darabig még megy a Levelr mert új aztán annyi neki fakereszt, majd ott is jól bebukjak a belerakott lóvét a játékosok, akkor lesz megint nagy sírás rívás..

m3tr0
    "Mert ugye más az, ha valamit megveszünk pl.: egy játékot és más az amikor olyanra költünk pénzt ami ugye,hogy mondjam nem is létezik.."

Ezen megakadt a szemem, nem akarok vitatkozni, mert se erőm, se kedvem, se időm nincs hozzá, na jó erőm az azért van :DDD de ez elég nagy marhaság amit írtál már bocs!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés